Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Miercuri 28 Septembrie 2022 - 14587
A introdus in tara si a detinut ilegal o arma de vanatoare.

Material lemnos de peste 17.000 de lei, confiscat de politistii bistriteni. La data de 15 iulie a.c., politistii din cadrul Biroului pentru Combaterea Delictelor Silvice impreuna cu specialisti silvici din cadrul Comisariatului de Regim Silvic si Cinegetic Cluj, au depistat pe raza localitatii Muresenii Bargaului un barbat, in varsta de 60 de ani, din localitate, in timp ce transporta cantitatea de 8,40 m.c. material lemnos, cu o autoutilitara, fara a detine documente de provenienta legala pentru acesta.

             La aceeasi data, politistii Sectiei 2 Politie Rurala Prundu Bargaului au depistat un barbat, din localitatea Bistrita Bargaului, care transporta, cu o autoutilitara, 5 m.c. de cherestea fara a poseda aviz de insotire al marfii.

            Totodata, politistii din cadrul Politiei Oras Nasaud impreuna cu specialisti silvici din cadrul Comisariatului de Regim Silvic si Cinegetic Cluj au depistat pe raza orasului Nasaud, un barbat de 35 de ani din judetul Maramures care transporta, cu o autoutilitara, 17 m.c. de cherestea fara a detine documente de provenienta legala pentru acesta.

                De asemenea, pe raza municipiului Bistrita,un barbat, in varsta de 50 de ani, din municipiu, a fost depistat de catre politistii Biroului de Ordine Publica in timp ce transporta material lemnos fara a poseda aviz de insotire al marfii.

            Cei patru conducatori auto au fost sanctionati contraventional, cu amenda in valoare de 7.000 de lei, iar materialul lemnos in valoare de 17.295 lei a fost ridicat in vederea confiscarii.

 

.

 

A introdus in tara si a detinut ilegal o arma de vanatoare.

                        La data de 15 iulie a.c., politistii din cadrul Biroului Arme, Explozivi si Substante Periculoase, au identificat un barbat, de 40 de ani, din comuna Nuseni, banuit ca la inceputul lunii iulie a.c, ar fi introdus in tara fara a detine autorizatie pentru introducerea armei pe teritoriul Romaniei,o arma letala de vanatoare,  pe care ar fi detinut-o la domiciliu fara respectarea prevederilor legale.

Fata de acesta sunt efectuate cercetari sub aspectul savarsirii infractiunilor de "Contrabanda calificata" si "Nerespectarea regimului armelor si al munitiilor".

          Politistii atrag atentia cetatenilor, ca introducerea pe teritoriul Romaniei a unor arme de foc achizitionate sau detinute legal in alte state, fara detinerea unei autorizatii de introducere a acestora in Romania,constituie infractiune si atrage raspunderea penala.

 

 

 

 

0 comentarii2492 vizualizări16 iulie 2015
rss 2.0
rss 2.0