Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Miercuri 28 Septembrie 2022 - 14587
Actiunile desfasurate de politistii bistriteni pe raza judetului

In cursul zilei de 18 iulie a.c., politistii bistriteni au desfasurat in continuare actiuni pe raza judetului Bistrita-Nasaud, in urma carora au fost confiscate bunuri in valoare de 810 lei si au fost retinute 6 permise de conducere. Politistii bistriteni au actionat si in cursul zilei de 18 iulie a.c., pe raza intregului judet, pentru prevenirea faptelor antisociale si pentru mentinerea ordinii si linistii publice.

Astfel, peste 90 de politisti de ordine publica, politie rutiera, investigatii criminale, investigare a criminalitatii economice si din cadrul altor structuri ale Inspectoratului de Politie Judetean Bistrita-Nasaud, au efectuat actiuni in cursul zilei de ieri.

 In cadrul actiunilor au fost efectuate 12 controale in piete, targuri, baruri si alte locuri de interes operativ si a fost verificata activitatea a 25 de societati comerciale.

            In urma actiunilor au fost aplicate 195 de sanctiuni contraventionale, in valoare de 51.520 de lei, si au fost confiscate bunuri in valoare de 810 lei.

           De asemenea, politistii rutieri au fost prezenti pe principalele artere de circulatie, pentru fluidizarea traficului si pentru prevenirea abaterilor rutiere.

          Au fost retinute 6 permise de conducere si a fost retras un certificat de inmatriculare.

 Tot in cadrul acestor actiuni au fost constatate 9 infractiuni fiind cercetate 13 persoane.

 

 

Exemple:       ***

             La data de 18 iulie a.c., pe DN 17A, in localitatea Tureac, un tanar de 26 de ani din Bistrita, a fost depistat de politisti in timp ce conducea un autoturism avand permisul de conducere suspendat.

          Cercetarile sunt continuate, fata de conducatorul auto, sub aspectul savarsirii infractiunii de " Conducerea unui vehicul fara permis de conducere".

 

 ***

            La data de 18 iulie a.c., pe raza orasului Beclean, un barbat de 48 de ani din Nimigea, a fost depistat de politisti in timp ce transporta alcool, fara a detine documente legale de provenienta.

            Barbatul a fost sanctionat contraventional, iar alcoolul transportat a fost ridicat in vederea confiscarii.

0 comentarii2457 vizualizări19 iulie 2015
rss 2.0
rss 2.0