Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Duminica 21 Iulie 2024 - 14587
Controale in piete, targuri si baruri.

SIGURANTA CETATENILOR-PRIORITATE A POLITISTILOR. Politistii bistriteni au actionat, pe raza intregului judet, pentru prevenirea faptelor antisociale si pentru mentinerea ordinii si linistii publice.

La data de 19 iulie a.c., politistii au actionat pe raza intregului judet, pentru prevenirea faptelor antisociale si pentru mentinerea ordinii si linistii publice.

Astfel, pe parcursul zilei de ieri, politistii au organizat 9 actiuni, in cadrul carora au efectuat 6 controale in piete, targuri si baruri si a fost verificata activitatea a 32 de societati comerciale.

            In urma actiunilor au fost aplicate 127 de sanctiuni contraventionale, in valoare de 22.620 de lei si au fost confiscate bunuri in valoare de 168 de lei. De asemenea au fost constatate 2 infractiuni si au fost indisponibilizate bunuri in valoare de 2.000 de lei.

            De asemenea, politistii rutieri au fost prezenti pe principalele artere de circulatie, pentru fluidizarea traficului si pentru prevenirea abaterilor rutiere.

          Au fost retinute 3 permise de conducere si a fost retras un certificat de inmatriculare.

          ***

Exemple:

            La data de 19 iulie a.c., in localitatea Piatra, un tanar de 26 de ani din Chiuza, a fost depistat de politisti in timp ce conducea un autoturism avand autorizatia de circulatie provizorie expirata si fiind sub influenta alcoolului.

          Cercetarile sunt continuate, fata de conducatorul auto, sub aspectul savarsirii infractiunii de " Punerea in circulatie sau conducerea unui vehicul neinmatriculat " si

 " Conducerea unui vehicul sub influenta alcoolului sau a altor substante".

 

 

 

 

0 comentarii2898 vizualizări20 iulie 2015
[ Închide secţiunea de comentarii ]

Nu există comentarii

Adaugă un comentariu

rss 2.0
rss 2.0