Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Miercuri 28 Septembrie 2022 - 14587
Material lemnos confiscat de politisti.

La data de 22 iulie a.c., politistii din cadrul Sectiei 2 Politie Rurala Prundu Bargaului, impreuna cu reprezentanti ai Ocolului Silvic Bistrita Bargaului au desfasurat o actiune pe linie de silvicultura,  in urma careia au depistat un barbat, in varsta de 20 de ani, din Bistrita Bargaului, care detinea in curtea unui imobil de pe raza localitatii, cantitatea de 23,7 mc material lemnos, fara a avea documente legale de provenienta.

          Barbatul a fost sanctionat cu amenda, in valoare de 2.000 de lei, iar materialul lemnos, a carui valoare este de 4.064,55 de lei, a fost ridicat in vederea confiscarii.

 

 

Cercetati pentru abateri la regimul rutier.

        La data de 22 iulie a.c., politistii au depistat un tanar, in varsta de  25 de ani, din Bistrita, care conducea un autoturism pe DN 17 in cartier Viisoara, avand autorizatia de circulatie provizorie expirata.

       La aceeasi data, a fost depistat in trafic, un tanar de 23 de ani, din Livezile, in  timp ce conducea un autoturism pe DN 17 intre localitatile Livezile si Prundu Bargaului, fara a avea permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule si avand autorizatia de circulatie provizorie expirata.

        Fata de conducatorii auto cercetarile sunt continuate sub aspectul savarsirii infractiunilor de  "   Punerea in circulatie sau conducerea unui vehicul neinmatriculat " si  "Conducerea unui vehicul fara permis de conducere".

 

 

 

 

0 comentarii2569 vizualizări23 iulie 2015
rss 2.0
rss 2.0