Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Vineri 21 Iunie 2024 - 14587
Cercetate de politisti pentru furtul unui telefon mobil.

La data de 27 august a.c., in urma cercetarilor efectuate, politistii bistriteni au identificat o tanara, in varsta de 25 de ani, si o femeie, de 40 de ani, ambele din municipiul Pascani, judetul Iasi, banuite ca in cursul zilei de 26 august a.c., ar fi sustras un telefon mobil, lasat nesupravegheat pe masa unui local situat in municipiul Bistrita, pe care ulterior l-ar fi valorificat unui barbat necunoscut contra sumei de 50 de lei.

          Prejudiciul cauzat, in valoare de 1.000 de lei, a fost recuperat iar telefonul mobil a fost restituit persoanei vatamate. Cercetarile sunt continuate in vederea stabilirii intregii activitati infractionale a celor doua.

 

 

 

REZULTATELE ACTIUNILOR  DESFASURATE  DE POLITISTII  BISTRITENI IN PERIOADA 20 -26 AUGUST 2015.  50 de infractiuni au fost constatate si peste 1000 de sanctiuni contraventionale au fost aplicate in cadrul actiunilor desfasurate in perioada 20-26 august a.c. pe raza judetului Bistrita- Nasaud.

 Intrucat se inregistreaza un aflux de persoane care se intorc in tara in cursul acestei luni pentru a-si petrece concediul de odihna, 297 de politisti din cadrul Structurilor de Ordine Publica, Politie Rutiera, Investigatii Criminale, Arme, Explozivi si Substante Periculoase, Actiuni Speciale, Politie Transporturi si alte structuri au actionat, in sistem integrat, in vederea depistarii, identificarii si tragerii la raspundere a celor care, prin conduita lor, incalca prevederile legale si pentru asigurarea climatului de siguranta publica.

 Astfel, politistii bistriteni au desfasurat 43 de actiuni si au efectuat 4 filtre, in urma activitatilor desfasurate fiind constatate 26 de infractiuni de natura judiciara, 14 la regimul circulatiei si 10 infractiuni de alt gen, dintre care 30 in flagrant delict.

 Politistii au depistat 3 persoane urmarite si au confiscat doua arme letale, precum si 120 de cartuse.

 De asemenea, au fost aplicate 1.006 sanctiuni contraventionale, in valoare de 170.152 de lei, fiind confiscate bunuri in valoare de 4.540 de lei.

 Pe parcursul celor sapte zile, au fost aplicate 52 de sanctiuni privind faptele de incalcare a normelor de convietuire sociala, a ordinii si linistii publice, prevazute de Legea nr. 61/1991, 5 contraventii prevazute de Legea nr. 12/1990 privind protejarea populatiei impotriva unor activitati comerciale ilicite precum si 23 de sanctiuni contraventionale la alte acte normative.

 Pentru prevenirea accidentelor de circulatie, politistii rutieri au desfasurat activitati in urma carora au aplicat 926 de sanctiuni, ca urmare a incalcarii normelor O.U.G. 195/2002 privind circulatia pe drumurile publice.

 De asemenea, au fost retinute in vederea suspendarii 32 permise de conducere si au fost retrase 24 certificate de inmatriculare.

 

 

0 comentarii2730 vizualizări28 august 2015
rss 2.0
rss 2.0