Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Joi 01 Iunie 2023 - 14587
Tineri cercetati pentru lovire sau alte violente. Accident produs la Beclean.

La data de 30 august a.c., pe o strada situata in municipiul Bistrita, un tanar, in varsta de 27 de ani, din judetul Hunedoara, si un altul, de 29 de ani, din Bistrita, si-au aplicat reciproc lovituri peste corp.        Hunedoreanul a suferit leziuni corporale si a fost transportat la Spitalul Judetean de Urgenta Bistrita in vederea acordarii de ingrijiri medicale.

             In cauza a fost intocmit dosar penal in care sunt efectuate cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de lovire sau alte violente.

 


              Accident de circulatie produs pe raza orasului Beclean

                La data de 30 august a.c., un barbat, in varsta de 67 de ani, din judetul Maramures, in timp ce conducea un autoturism pe DN 17, pe raza orasului Beclean, deplasandu-se in directia Dej-Bistrita, intr-o curba la dreapta a pierdut controlul volanului, a patruns pe contrasens si s-a rasturnat intr-un sant.

              Din accident a rezultat vatamarea corporala a unei femei, de 57 de ani, din Maramures, pasagera in acelasi autoturism, care a fost transportata la Spitalul orasenesc Beclean si ulterior transferata la Spitalul Judetean de Urgenta Bistrita pentru acordarea ingrijirilor medicale necesare.

              Cercetarile sunt continuate sub aspectul savarsirii infractiunii de vatamare corporala din culpa, urmand a fi stabilite cu exactitate imprejurarile in care s-a produs accidentul.

 

 

 

               A condus un autoturism radiat din circulatie, fara a poseda permis de conducere si aflandu-se sub influenta alcoolului

                La data de 30 august a.c, politistii au depistat in trafic un tanar, in varsta de 23 de ani, din Runcu Salvei, in timp ce conducea un autoturism pe raza localitatii, fara a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

               Acesta a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind pozitiv, motiv pentru care a fost condus la Spitalul orasenesc Nasaud pentru recoltarea probelor biologice de sange in vederea stabilirii alcoolemiei.

               Totodata, in urma verificarilor in baza de date, s-a stabilit faptul ca autoturismul era radiat din circulatie de catre autoritatile germane, iar numarul de inmatriculare pe care il avea autoturismul condus de tanar era fals,  acesta apartinand unui alt autoturism radiat din circulatie de catre autoritatile olandeze.

              Cercetarile sunt continuate de politisti sub aspectul savarsirii infractiunilor de "Conducerea unui vehicul fara permis de conducere", " Conducerea unui vehicul sub influenta alcoolului sau a altor substante ", si "Punerea in circulatie sau conducerea unui vehicul neinmatriculat".

 

 

           Minor cercetat pentru furtul unei biciclete

            In noaptea de 29 spre 30 august a.c., politistii bistriteni au depistat un minor, in varsta de 14 ani, din comuna Bobalna, judetul Cluj, in timp ce se deplasa pe o bicicleta, pe o strada din municipiul Bistrita.

            In urma verificarilor efectuate s-a stabilit faptul ca bicicleta ar fi fost sustrasa de minor din scara unui bloc, cu scupul de a fi valorificata ulterior in municipiul Dej.

             Prejudiciul cauzat a fost recuperat iar bicicleta a fost restituita persoanei vatamate.

             Fata de minor cercetarile sunt continuate sub aspectul savarsirii infractiunii de furt.                    

0 comentarii2583 vizualizări31 august 2015
rss 2.0
rss 2.0