Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Luni 15 Aprilie 2024 - 14587
Cele trei persoane banuite de savarsirea agresiunii comise pe raza municipiului Bistrita au fost depistate de politisti.

La data de 1 septembrie a.c., in urma cautarilor efectuate, politistii au depistat pe raza comunei Dumitrita un tanar, in varsta de 21 de ani, precum si doi barbati, de 36 de ani, respectiv 41 de ani, toti trei din Dumitrita, banuiti ca in seara zilei de 31 august a.c., pe o strada din municipiul Bistrita, prin exercitarea de violente impotriva unui tanar, de 22 de ani, din aceeasi comuna, ar fi tulburat ordinea si linistea publica.

          Victima agresiunii a suferit leziuni corporale grave si a fost transportata la Spitalul Judetean de Urgenta Bistrita in vederea acordarii ingrijirilor medicale necesare.

          Politistii bistriteni s-au sesizat din oficiu cu privire la savarsirea infractiunii de tulburarea ordinii si linistii publice, cercetarile fiind continuate in vederea probarii activitati infractionale a celor trei, pentru stabilirea participatiei fiecaruia la comiterea faptei si tragerea la raspundere penala a acestora.

           ***

           Va reamintim faptul ca in seara zilei de 31 august a.c., politia a fost sesizata cu privire la faptul ca pe o strada din municipiul Bistrita ar fi avut loc un scandal iar o persoana a fost ranita, stabilindu-se faptul ca, pe fondul unor neintelegeri mai vechi, intre un tanar, in varsta de 22 de ani, din Dumitrita, si alte trei persoane necunoscute ar fi izbucnit un scandal, in urma caruia tanarul ar fi fost agresat fizic, suferind leziuni corporale grave. Ulterior, cele trei persoane banuite de comiterea faptei au parasit locul producerii agresiunii, politistii bistriteni procedand la efectuarea de cautari in vederea depistarii acestora.

                     

 

           Barbat banuit de comiterea unui furt pe raza municipiului Bistrita, identificat de politisti

                La data de 31 august a.c, in urma cercetarilor efectuate, politistii au identificat un barbat, in varsta de 40 de ani, din Bistrita, banuit de savarsirea unui furt comis in cursul zilei de 25 august a.c., din incinta unei societati comerciale, situata pe raza municipiului Bistrita.

         Prejudiciul cauzat, in valoare de 69 de lei, a fost recuperat in totalitate.

            Cercetarile sunt continuate de politisti pentru stabilirea intregii activitati infractionale a barbatului.

 

 

           Minor banuit ca ar fi sustras bani dintr-un portmoneu pe raza orasului Nasaud

            La data de 31 august a.c., in urma cercetarilor efectuate, politistii bistriteni au identificat un minor, in varsta de 13 ani, din orasul Nasaud, banuit ca in cursul zilei de 24 iulie a.c., in timp ce se afla in incinta unui magazin situat pe raza orasului Nasaud, ar fi sustras o suma de bani dintr-un portmoneu, apartinand unei tinere, de 20 de ani, din Feldru.

           Cercetarile sunt continuate pentru stabilirea cu exactitate a imprejurarilor in care a fost sustrasa suma de bani si pentru stabilirea intregii activitati infractionale a minorului.

 

.

Foto - arhiva Marius Chiuzan.

0 comentarii2667 vizualizări01 septembrie 2015
rss 2.0
rss 2.0