Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Vineri 19 Aprilie 2024 - 14587
Politistii cerceteaza imprejurarile in care a survenit decesul unui barbat.

La data de 04 septembrie a.c., politia a fost sesizata cu privire la faptul ca intr-un apartament situat pe raza municipiului Bistrita a fost gasita o persoana decedata. La fata locului a fost identificat cadavrul unui barbat, in varsta de 37 de ani, din orasul Nasaud, care a fost transportat la Serviciul de Medicina Legala din cadrul Spitalului Judetean de Urgenta Bistrita in vederea efectuarii necropsiei.

            Cercetarile sunt continuate de politistii bistriteni in vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor si imprejurarilor in care a survenit decesul barbatului.        


 

           Fata de tanarul cercetat pentru infractiuni la regimul circulatiei rutiere si ultraj contra bunelor moravuri a fost dispusa masura controlului judiciar.

             La data de 04 septembrie a.c., tanarul, in varsta de 26 de ani, din Bistrita, cercetat pentru savarsirea infractiunilor de "Conducerea unui vehicul fara permis de conducere ", "Conducerea unui vehicul sub influenta alcoolului sau a altor substante " si " Ultraj contra bunelor moravuri ", a fost prezentat Parchetului de pe langa Judecatoria Bistrita cu propunere de arestare preventiva.

             Fata de acesta a fost dispusa luarea masurii preventive a controlului judiciar.

             Cercetarile sunt continuate de politisti in vederea stabilirii intregii activitati infractionale a tanarului.

             ***

              Va reamintim faptul ca in cursul zilei de 03 septembrie a.c., un bistritean, de 26 de ani, in timp ce conducea un autoturism pe raza municipiului, fara a detine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule si aflandu-se sub influenta alcoolului, a intrat in coliziune cu un autoturism parcat regulamentar. Ulterior, acesta a savarsit in public acte de exhibitionism, proferand expresii vulgare fata de persoanele care se aflau la fata locului in momentul producerii evenimentului.

 

 

           Perchezitie domiciliara efectuata de politisti la locuinta unui barbat cercetat pentru contrabanda

              La data de 04 septembrie a.c., fiind in continuarea cercetarilor intr-o cauza penala privind savarsirea de catre un barbat, de 46 de ani, din Dumitra, a infractiunii de contrabanda, politistii bistriteni au efectuat o perchezitie domiciliara la locuinta persoanei banuite de comiterea faptei, in urma careia au fost depistate 460 de tigarete si 100 de petarde.

            Astfel, cercetarile au fost extinse fata de barbat pentru savarsirea infractiunii de "Detinerea de articole pirotehnice fara drept", urmand a fi stabilita intreaga activitate infractionala a acestuia.

 

 

Minor cercetat pentru furtul unor articole de imbracaminte

            La data de 04 septembrie a.c., un minor, in varsta de 15 ani, din Viisoara, ar fi sustras articole de imbracaminte de pe un uscator de rufe amplasat la parterul unui imobil situat pe raza municipiului Bistrita.

             Prejudiciul cauzat a fost recuperat in totalitate iar bunurile sustrase au fost restituite persoanei vatamate.

            Fata de minor sunt efectuate in continuare cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de furt.

 

 

            Material lemnos confiscat si sanctiuni contraventionale, de peste 4.000 de lei, aplicate de politistii bistriteni

           La data de 04 septembrie a.c., in urma unei actiuni desfasurate de catre politistii Biroului pentru Combaterea Delictelor Silvice impreuna cu reprezentanti ai Comisariatului de Regim Silvic si Cinegetic Cluj-Napoca si in cooperare cu jandarmi din cadrul Inspectoratului Judetean de Jandarmi Bistrita-Nasaud au fost aplicate sapte sanctiuni contraventionale, in valoare de 4.840 de lei, si au fost ridicati in vederea confiscarii 8,2 mc material lemnos, in valoare de 2.274 de lei.           

 

 

            Le-a marturit parintilor ca i-a fost sustras telefonul mobil insa politistii au stabilit adevarata stare de fapt

              La data de 03 septembrie a.c., politistii au fost sesizati cu privire la faptul ca, pe o strada din Nasaud, o minora, de 12 ani, ar fi fost deposedata de un telefon mobil, de catre persoane necunoscute care ar fi recurs la acte de violenta.

            In urma cercetarilor efectuate s-a stabilit faptul ca minora, in timp ce se deplasa spre locuinta, si-a scapat telefonul mobil pe care-l avea asupra sa, acesta defectandu-se. Intrucat i-a fost frica ca va fi certata de parinti, minora a ascuns telefonul intr-o anexa si le-a marturisit acestora faptul ca telefonul i-ar fi fost smuls din mana de o alta minora, identificata ulterior de politisti, cu care aceasta se afla in relatii conflictuale.

 


                Femeie din Ilva Mare, cercetata pentru furt

                 La data de 04 septembrie a.c., politia a fost sesizata  de catre o femeie, de 44 de ani, din Singeorz-Bai, cu privire la faptul ca in cursul lunii august a.c. de la domiciliu i-ar fi disparut mai multe produse de cosmetica, posete, pantofi, ceasuri si bijuterii.

                Intrucat persoana vatamata ar fi observat pe strada o femeie care purta o poseta sustrasa, politistii au reusit identificarea persoanei indicate ca fiind o femeie, de 34 de ani, din comuna Ilva Mare, stabilind faptul ca aceasta din urma ar fi sustras bunurile respective.

               Prejudiciul cauzat, in valoare de 1.000 de lei, a fost recuperat in totalitate, bunurile fiind restituite femeii, in varsta de 44 de ani.

              Cercetarile sunt continuate sub aspectul savarsirii infractiunii de furt.

0 comentarii2674 vizualizări05 septembrie 2015




[ Închide secţiunea de comentarii ]

Nu există comentarii

Adaugă un comentariu





rss 2.0
rss 2.0