Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Luni 20 Mai 2024 - 14587
Material lemnos, in valoare de peste 14.000 de lei, confiscat de politistii bistriteni.

Angajata unei case de amanet, indusa in eroare cu privire la amanetarea unui lant. La data de 07 septembrie a.c., politia a fost sesizata despre faptul ca angajata unei case de amanet din orasul Nasaud, o tanara de 20 de ani, din comuna Dumitra, a fost indusa in eroare cu privire la amanetarea unui lant, pretins a fi din aur.

          In urma cercetarilor efectuate a rezultat faptul ca la casa de amanet s-a prezentat un barbat, de 30 de ani, din comuna Magura Ilvei, insotit de un alt barbat, cu intentia de a amaneta un lant, pretins a fi din aur, cu greutatea de 70 de grame.

           Tanara a verificat lantul si a incheiat un contract de amanet pentru suma de 4.800 de lei, dar pentru ca nu a avut siguranta verificarii efectuate, a procedat la inmanarea a 2.300 de lei, urmand ca diferenta sa o achite pe parcursul aceleeasi zile.

           Odata cu reverificarea lantului, angajata casei de amanet a constatat faptul ca acesta nu era din aur.

           In cauza a fost intocmit dosar penal in care sunt efectuate cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de inselaciune.

 

 

       Material lemnos, in valoare de peste 14.000 de lei, confiscat de politistii bistriteni

         La data de 07 septembrie a.c., politistii au depistat in trafic, pe DN15A, pe raza localitatii Saratel, un barbat , in varsta de 49 de ani, din Susenii Bargaului, in timp ce transporta cu o autoutilitara 12,88 mc material lemnos, fara a detine documente legale de provenienta.

       Totodata, pe raza localitatii Tureac, un alt tanar, in varsta de 29 de ani, din Susenii Bargaului, a fost depistat in trafic in timp ce transporta cu o autoutilitara 2 mc material lemnos, fara a avea amprenta dispozitivului dreptunghiular de marcare.

        La aceeasi data, pe DN15A, in localitatea Saratel, un barbat de 46 de ani, din Prundu Bargaului, a fost identificat de politisti in timp ce transporta cu un autocamion, 11,5 mc material lemnos, fara a detine documente de provenienta legala.

       Materialul lemnos transportat, in valoare de 14.830 de lei, a fost ridicat in vederea confiscarii iar conducatorii auto au fost sanctionati contraventional, cuantumul amenzilor fiind de 11.000 de lei.

 

 

       Cercetati pentru abateri la regimul circulatiei rutiere

         La data de 07 septembrie a.c., politistii au depistat in trafic, un barbat de 50 de ani, din Bistrita, in timp ce conducea un autoturism pe raza municipiului avand autorizatia de circulatie provizorie expirata.

       La aceeasi data, un barbat, in varsta de 66 de ani, din Rodna, a condus un autoturism neinmatriculat, pe DN17C, pe raza localitatii Cepari.

       Totodata, pe raza localitatii Telciu a fost depistat in trafic un barbat, in varsta de 35 de ani, din localitate, in timp ce conducea un autoturism avand autorizatia de circulatie provizorie expirata.

       De asemenea, pe raza orasului Nasaud, politistii au depistat in trafic, un barbat de 21 de ani, din Rebra, in timp ce conducea un autoturism avand permisul de conducere retinut.

      Fata de conducatorii auto cercetarile sunt continuate sub aspectul savarsirii infractiunilor de " Punerea in circulatie sau conducerea unui vehicul neinmatriculat", respectiv" Conducerea unui vehicul fara permis de conducere ".

 

0 comentarii2765 vizualizări08 septembrie 2015
rss 2.0
rss 2.0