Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Luni 20 Mai 2024 - 14587
POLITIA BISTRITEANA, ALATURI DE ELEVI, LA INCEPUTUL NOULUI AN SCOLAR.

Politistii bistriteni vor actiona suplimentar, in zona gradinitelor, scolilor si liceelor din judetul Bistrita-Nasaud, pentru ca deschiderea noului an scolar sa se desfasoare in siguranta. Politistii vor actiona in sistem integrat, suplimentar fata de dispozitivul curent, pentru desfasurarea in siguranta a festivitatilor specifice deschiderii anului de invatamant preuniversitar.

 Politisti de ordine publica, de la rutiera, prevenire si de la alte structuri vor fi prezenti, in zona gradinitelor, scolilor si liceelor din judetul nostru pentru ca noul an scolar sa inceapa in liniste si siguranta. 

Efectivele Politiei Romane sunt in teren pentru mentinerea ordinii si sigurantei publice si fluidizarea traficului rutier, in special in zona unitatilor de invatamant.

 Pentru Politia Romana, siguranta in scoli constituie o prioritate. Astfel, politistii in parteneriat cu unitatile de invatamant, cu reprezentantii organizatiilor de parinti si cu autoritatile publice cu atributii in domeniu, vor continua sa actioneze pentru imbunatatirea sigurantei scolare. De asemenea, pentru prevenirea evenimentelor negative si evitarea comportamentelor de risc victimal sau infractional, politistii vor organiza  pentru elevi diferite activitati preventive-educative.

 

           Politia Romana ureaza tuturor elevilor mult succes in noul an scolar !

0 comentarii2758 vizualizări11 septembrie 2015




rss 2.0
rss 2.0