Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Joi 01 Iunie 2023 - 14587
Transporta 180 de kg de nuci fara a avea documente de provenienta.

Actiune pe linie rutiera desfasurata pe raza judetului Bistrita-Nasaud. La data de 30 septembrie a.c., politistii bistriteni, impreuna cu un echipaj de control tehnic in trafic al Registrului Auto Roman Bistrita-Nasaud, au desfasurat o actiune pe linie de circulatie, pe DN 17C, pe raza comunei Dumitra, in urma careia au fost aplicate 11 sanctiuni contraventionale, in valoare de 1.575 de lei, iar 4 certificate de inmatriculare au fost retinute.      

 

 

           Transporta 180 de kg de nuci fara a avea documente de provenienta

             La data de 30 septembrie a.c., in urma unei actiuni organizate de catre politisti, pe linia prevenirii si combaterii comertului stradal ilicit, a fost identificat un barbat, din judetul Prahova, care transporta cu o autoutilitara 180 de kg de nuci, fara a avea documente de provenienta.

            Barbatul a fost sanctionat contraventional, cu amenda in valoare de 5.000 de lei, iar cantitatea de nuci transportata a fost ridicata in vederea confiscarii.  

 

 

           Prins in flagrant in timp ce sustragea varza de pe un teren situat in localitatea Josenii Bargaului

             La data de 30 septembrie a.c., in cadrul campaniei de prevenire a furturilor de sezon, politistii bistriteni au prins in flagrant un barbat, in varsta de 61 de ani, din Josenii Bargaului, in timp ce sustragea varza de pe un teren situat pe raza localitatii.

           Prejudiciul cauzat a fost recuperat in totalitate iar fata de barbat sunt efectuate in continuare cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de furt.

            ***

           Va reamintim faptul ca politistii din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Bistrita-Nasaud desfasoara in perioada 01 septembrie-15 noiembrie a.c. o campanie preventiva, de informare a cetatenilor cu privire la masurile de autoprotejare necesare pentru a nu deveni victimele hotilor de produse agricole de pe camp. Campania de prevenire-informare are ca scop informarea populatiei cu privire la modalitatile de prevenire a furturilor de sezon si se inscrie intr-o prioritate judeteana, abordand un gen de infractionalitate specifica acestei perioade.

 

Foto - arhiva Marius Chiuzan.

0 comentarii2695 vizualizări01 octombrie 2015
rss 2.0
rss 2.0