Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Marti 23 Iulie 2024 - 14587
Trei persoane banuite de comiterea unor inselaciuni prin metoda accidentul, retinute de politistii bistriteni.

La data de  3 octombrie a.c. trei femei din Bistrita si Monor, cu varste cuprinse intre 56 si 75 ani, au fost contactate pe telefonul fix de catre persoane necunoscute care s-au recomandat ca fiind secretar de stat, procuror si reprezentant al unei ambasade. Acesta le-a comunicat faptul ca un membru al familiei a fost implicat intr-un accident rutier si le-a solicitat sume de bani sau bijuterii pentru a fi solutionat cazul in mod favorabil.

Ulterior la locul stabilit s-a prezentat s-a prezentat un tanar care a intrat in posesia sumelor de bani sau bijuterii solicitate. O femeie din Bistrita a refuzat sa-i inmaneze necunoscutului suma de bani solicitata.

In urma cercetarilor efectuate politistii bistriteni au identificat, pe raza municipiului Bistrita, trei tineri in varsta de 18 ani, 23 ani si 24 ani, din judetul Botosani, banuiti de comiterea infractiunilor de inselaciune. Asupra acestora au fost gasite sumele de bani si bijuteriile care au fost restituite persoanelor pagubite.

          Fata de cei trei tineri s-a luat masura retinerii pentru 24 de ore si urmeaza a fi prezentati Parchetului de pe langa Judecatoria Bistrita cu propunere de arestare preventiva.

 

 

          ***

 

Va reamintim ca in data de 3 octombrie a.c., fata de tanarul de 25 ani, incarcerat in Penitenciarul Iasi, banuit ca in perioada 7 - 16 septembrie a.c., ar fi indus in eroare patru femei din judetele Bistrita Nasaud, Vaslui si Suceava, prezentandu-se medic, s-a propus arestarea preventiva.

          Propunerea a fost insusita iar Judecatoria Bistrita a dispus arestarea preventiva pe o perioada de 30 de zile.

0 comentarii2863 vizualizări04 octombrie 2015
rss 2.0
rss 2.0