Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Marti 14 Mai 2024 - 14587
Barbat cercetat pentru contrabanda cu tigarete.

La data de 5 octombrie a.c., pe DN 17C, pe raza comunei Telciu, politistii au identificat un barbat, in varsta de 37 de ani, din judetul Maramures, care in calitate de biciclist transporta, intr-un rucsac, 1400 de tigarete, din Ucraina, provenite din contrabanda.

           In cauza a fost intocmit dosar penal in care sunt efectuate cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de contrabanda, urmand a fi stabilita intreaga activitate infractionala a acestuia.

 

 

           Tanar din Beclean, pe numele caruia a fost emis un mandat de arestare, depistat de politistii bistriteni

             La data de 6 octombrie a.c., politistii bistriteni au depistat un tanar, in varsta de 27 de ani, din orasul Beclean, pe numele caruia Judecatoria Beclean a emis un mandat de arestare din data de 30 septembrie a.c..

           Tanarul a fost incarcerat in Penitenciarul Bistrita.

 

 

           Au sustras 300 de lei din locuinta unei femei din Blajenii de Jos

             La data de 5 octombrie a.c., politistii au identificat o femeie, in varsta de 38 de ani, si o alta, de 51 de ani, ambele din comuna Recea Cristur, judetul Cluj, precum si o tanara, de 18 ani, din comuna Dragu, judetul Salaj, banuite ca ar fi patruns in locuinta unei femei, de 77 de ani, din Blajenii de Jos, de unde ar fi sustras 300 de lei.

          Prejudiciul cauzat a fost recuperat in totalitate.

          Cercetarile sunt continuate fata de cele trei persoane sub aspectul savarsirii infractiunii de furt calificat.

 

 

0 comentarii2744 vizualizări06 octombrie 2015




rss 2.0
rss 2.0