Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Sambata 03 Iunie 2023 - 14587
Politistii au identificat o minora, banuita ca ar fi sustras bijuterii dintr-o locuinta.

La data de 6 octombrie a.c., politia a fost sesizata de o femeie, in varsta de 49 de ani, din Rebrisoara, despre faptul ca, in timp ce a fost plecata de la domiciliu, persoane necunoscute au patruns in locuinta sa, pe usa inchisa dar neasigurata, de unde au sustras bijuterii din aur, in valoare de 8.500 de lei.

           Politistii ajunsi la fata locului au constatat faptul ca cele sesizate se confirma, la scurt timp reusind sa identifice persoana banuita de comiterea furtului, in persoana unei minore, in varsta de 16 ani, din comuna Panticeu, judetul Cluj.

          Prejudiciul cauzat a fost recuperat in totalitate iar bijuteriile sutrase au fost restituite persoanei vatamate.

          Cercetarile sunt continuate in vederea stabilirii cu exactitate a intregii activitati infractionale a minorei.

 

 

          A savarsit o infractiune in timp ce se afla sub masura controlului judiciar si a fost arestat la domiciliu

           La data de 6 octombrie a.c., Biroul Supravegheri Judiciare al Serviciului de Investigatii Criminale a sesizat Judecatoria Nasaud cu privire la faptul ca un tanar, in varsta de 25 de ani, din comuna Nimigea, in timp ce se afla sub masura controlului judiciar, a savarsit o infractiune de conducere a unui vehicul fara permis de conducere.

          In fapt, la data de 29 august a.c., tanarul a fost depistat de politisti in timp ce conducea o motocicleta pe DN 17, pe raza localitatii Livezile, fara a detine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, fiindu-i intocmit dosar penal in acest sens.

          Urmare a sesizarii facute, Judecatoria Nasaud a dispus fata de tanarul, de 25 de ani, schimbarea masurii preventive a controlului judiciar cu masura preventiva a arestului la domiciliu, pe o perioada de 30 de zile.

 

 

          Persoana banuita de savarsirea unui furt, identificata de politistii bistriteni

            La data de 6 octombrie a.c., politistii bistriteni au identificat un tanar, in varsta de 21 de ani, din comuna Floresti, judetul Prahova, banuit de savarsirea in cursul aceleeasi zile a unui furt dintr-o societate comerciala situata in municipiul Bistrita.

           Fata de tanar cercetarile sunt continuate sub aspectul savarsirii infractiunii de furt.           

 

 

 

0 comentarii2730 vizualizări07 octombrie 2015
rss 2.0
rss 2.0