Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Duminica 28 Mai 2023 - 14587
Autoturism dat in urmarire internationala, identificat.

La data de 8 octombrie a.c., ca urmare a actiunilor desfasurate in colaborare cu politistii romani, autoritatile Republicii Ungaria au identificat la Punctul de Trecere a Frontierei de Stat Zahony un autoturism de lux, apartinand unei persoane din judetul Bistrita-Nasaud, sustras in cursul anului 2013 de pe raza municipiului Bistrita, care era dat in urmarire internationala prin semnalare Schengen.

            Autoturismul a fost indisponibilizat, urmand a fi efectuate demersurile necesare pentru recuperarea acestuia.

 

 

 

            Minor identificat de politisti dupa ce a sustras 478 de lei dintr-un magazin situat in orasul Nasaud

             La data de 5 octombrie a.c., politia a fost sesizata de o femeie, in varsta de 51 de ani, din Nasaud, vanzatoare la un magazin situat pe raza orasului, despre faptul ca, fiind iesita din magazin, persoane necunoscute au patruns pe usa de acces si au sustras din casa de marcat 478 de lei.

           Politistii ajunsi la fata locului au constatat faptul ca cele sesizate se confirma, la scurt timp reusind sa identifice persoana banuita de comiterea furtului, fiind vorba despre un minor, in varsta de 17 ani, din localitatea Cristesti, judetul Mures.

          Prejudiciul cauzat a fost recuperat aproape in totalitate.

          Cercetarile sunt continuate in vederea stabilirii cu exactitate a intregii activitati infractionale a minorului.

0 comentarii2653 vizualizări09 octombrie 2015
rss 2.0
rss 2.0