Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Vineri 19 Aprilie 2024 - 14587
Cercetati pentru efectuarea, fara drept, a unor operatiuni cu articole pirotehnice.

Cercetati pentru abateri la regimul rutier. La data de 13 octombrie a.c., politistii au depistat, pe raza localitatii Floresti, trei tineri, cu varste cuprinse intre 22 si 27 de ani, toti din localitate, in timp ce conduceau autovehicule, fara a poseda permise de conducere.  Fata de cei trei tineri cercetarile sunt continuate , sub aspectul savarsirii infractiunii de " Conducerea unui vehicul fara permis de conducere ".

         La aceeasi data, pe raza localitatii Romuli, a fost identificat in flagrant un barbat, in varsta de 38 de ani, din localitate, in timp ce conducea un autoturism avand suspendata exercitarea dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice si aflandu-se sub influenta bauturilor alcoolice. Barbatului i-au fost recoltate probe biologice de sange in vederea stabilirii alcoolemiei. In cauza a fost intocmit dosar penal in care sunt efectuate cercetari sub aspectul savarsirii infractiunilor de "Conducerea unui vehicul fara permis de conducere" si "Conducerea unui vehicul sub influenta alcoolului sau a altor substante".

          De asemenea, pe raza localitatii Cepari a fost depistat un tanar, in varsta de 26 de ani, din Nasaud, in timp ce conducea un autoturism radiat din circulatie. Fata de acesta cercetarile sunt continuate sub aspectul savarsirii infractiunii de " Punerea in circulatie sau conducerea unui vehicul neinmatriculat ".

 

.

 

         Cercetati de politisti pentru efectuarea, fara drept, a unor operatiuni cu articole pirotehnice

             La data de 10 octombrie a.c., politistii bistriteni, s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul ca, in perioada decembrie 2014-ianuarie 2015 trei barbati cu varste cuprinse intre 33 de ani si 68 de ani, precum si un minor, in varsta de 15 ani, din Parva, ar fi detinut si folosit, articole pirotehnice, fara a fi autorizati de catre institutiile abilitate in acest sens.

            In cauza au fost intocmite dosare penale in care sunt efectuate cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de "Orice operatiuni cu articole pirotehnice efectuate fara drept".


 

0 comentarii2744 vizualizări14 octombrie 2015




rss 2.0
rss 2.0