Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Duminica 19 Mai 2024 - 14587
DESTRUCTURAREA UNEI GRUPARI SPECIALIZATA IN INSELACIUNI PRIN METODA ACCIDENTUL.

Politistii din Bistrita Nasaud impreuna cu politistii din Hunedoara, Mehedinti si Dolj efectueaza la aceasta ora mai multe perchezitii domiciliare pe raza municipiului Bucuresti, a judetelor Ilfov si Valcea, precum si intr-un penitenciar, pentru destructurarea unei grupari infractionale specializate in inselaciuni prin metoda accidentul.

 Astazi, 15 octombrie, politistii din cadrul Inspectoratului Judetean de Politie Bistrita-Nasaud, impreuna cu cei din cadrul Inspectoratelor Judetene de Politie Hunedoara, Mehedinti si Dolj efectueaza 13 perchezitii, pe raza municipiului Bucuresti, a judetelor Ilfov si Valcea, precum si intr-un penitenciar, la persoane banuite de inselaciune prin metoda accidentul, prejudiciul cauzat in urma acestora fiind de peste 40.000 de lei.

 Actiunea beneficiaza de sprijinul de specialitate al Directiei Operatiuni Speciale din cadrul I.G.P.R..

 17 persoane, cu varste cuprinse intre 20 si 51 de ani, sunt banuite ca in perioada august 2015-octombrie 2015 ar fi indus in eroare, 7 persoane vatamate, din judetele Bistrita-Nasaud, Dolj si Mehedinti, prezentandu-se ca fiind politisti, avocati sau medici, solicitand sume de bani, pentru solutionarea unor cazuri in care ar fi fost implicate rude ale acestora.

 De asemenea,6 persoane incarcerate in penitenciar vor fi transferate  in Centrul de Arest si Retinere Preventiva, din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Bistrita-Nasaud.

 In aceeasi cauza, la data de 13 octombrie, au fost transferate din penitenciar inca doua persoane din Centrul de Arest si Retinere Preventiva, al Inspectoratului de Politie Judetean Hunedoara.

 Activitatile se desfasoara cu sprijinul reprezentantilor Administratiei Nationale a Penitenciarelor.

0 comentarii2807 vizualizări15 octombrie 2015
rss 2.0
rss 2.0