Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Joi 30 Mai 2024 - 14587
Cercetat pentru furtul a 350 de kg de dovleci.

Accident de circulatie, produs pe raza localitatii Feldru. La data de 20 octombrie a.c., un barbat in varsta de 34 de ani, din Ilva Mica, in timp ce conducea un autoturism pe DN 17 D, pe raza localitatii Feldru, avand autorizatia de circulatie provizorie expirata si fara a detine permis de conducere, a parasit partea carosabila, colizionand un gard din beton, aflat pe partea dreapta a sensului de mers.

          Imediat dupa producerea accidentului barbatul, de 34 de ani, a parasit locul savarsirii faptei, fiind depistat ulterior de politisti la domiciliul sau.

          Din accident, a rezultat, vatamarea corporala a unui tanar de 24  de ani, din Ilva Mica, pasager in autoturism.

           Cercetarile sunt continuate de catre politisti sub aspectul savarsirii infractiunilor de "Vatamare corporala din culpa", " Punerea in circulatie sau conducerea unui vehicul neinmatriculat", " Conducerea unui vehicul fara permis de conducere" si  "Parasirea locului accidentului ori modificarea sau stergerea urmelor acestuia".

 

 

          Cercetat pentru furtul a 350 de kg de dovleci

           La data de 20  octombrie a.c., politistii au identificat un barbat, in varsta de 42 de ani, din Dipsa, banuit ca ar fi sustras 350 de kg de dovleci, de pe un teren situat pe raza localitatii Viile Tecii.

          Fata de barbat cercetarile sunt continuate sub aspectul savarsirii infractiunii de  furt.

 

 

           Femeie  identificata de politisti, banuita de savarsirea unui furt dintr-o societate comerciala

            La data de 20 octombrie a.c., politistii bistriteni au identificat o femeie, in varsta de 39 de ani, din Budacu de Jos, banuita de savarsirea unui furt dintr-o societate comerciala, situata pe raza municipiului Bistrita.

          Prejudiciul cauzat a fost recuperat in totalitate.

          Politistii efectueaza in continuare cercetari in vederea stabilirii intregii activitati infractionale a acesteia.

 

 

0 comentarii2786 vizualizări21 octombrie 2015
rss 2.0
rss 2.0