Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Vineri 19 Aprilie 2024 - 14587
Barbat din Bistrita, retinut pentru 24 de ore, pentru contrabanda. PERCHEZITII PE RAZA JUDETULUI B-N.

La data de 27 octombrie a.c.,politistii au identificat pe DN 17 C, intre localitatile Cosbuc si Salva un barbat, in varsta de 35 de ani, din Bistrita, care transporta cu un autoturism 158.780 de tigarete, provenite din contrabanda. Tigaretele au fost ridicate in vederea confiscarii, iar autoturismul a fost indisponibilizat.

       Fata de barbat a fost dispusa masura retinerii pentru 24 de ore, pentru savarsirea infractiunilor de  " Contrabanda ", urmand ca acesta sa fie prezentat Parchetului de pe langa Judecatoria Nasaud cu propunere de arestare preventiva.

          Prejudiciul estimativ adus bugetului de stat este de 91.000 de lei.

 

 

            Material lemnos confiscat de politisti.

              La data de 26 octombrie a.c., in urma unei actiuni desfasurate impreuna cu specialisti silvici, din cadrul Ocolului Silvic Bistrita, in zona orasului Beclean, pe linia controlului circulatiei si provenientei materialului lemnos, politistii au aplicat 4 sanctiuni contraventionale  in valoare de 2.000 lei, si au ridicat in vederea confiscarii, 4,02 mc de material lemnos,  in valoare de 1.508 lei.      

               De asemenea, la data de 27 octombrie a.c., in urma unui control efectuat impreuna cu specialisti silvici din cadrul Ocolului Silvic Tihuta-Colibita, intr-un fond forestier situat pe raza localitatii Colibita, politistii bistriteni s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul ca un barbat, in varsta de 37 de ani, din Bistrita-Bargaului, ar fi taiat ilegal 9 arbori nemarcati, cu un volum de 6,5 mc si o valoare de 1.625 de lei.

          Materialul lemnos, a fost ridicat in vederea confiscarii.

.

 

 

PERCHEZITII PE RAZA JUDETULUI BISTRITA-NASAUD

        Politistii din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean  Bistrita Nasaud, sub coordonarea Parchetului de pe langa Judecatoria Nasaud, efectueaza la aceasta ora mai multe perchezitii domiciliare pe raza judetului

 Astazi, 28 octombrie, politistii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalitatii Economice, sub coordonarea Parchetului de pe langa Judecatoria Nasaud, efectueaza 11 perchezitii, pe raza judetului nostru, la persoane banuite de savarsirea infractiunii de abuz in serviciu.

0 comentarii2646 vizualizări28 octombrie 2015




rss 2.0
rss 2.0