Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Luni 22 Iulie 2024 - 14587
Minciuna are picioare scurte, in cazul unui cetatean care a vrut sa pacaleasca oamenii legii .

 La data de 28.08.2010, in jurul orei 15.15, Mazarin Z., de 15 ani,  din localitatea Piatra in timp ce conducea un autoturism fara a poseda permis de conducere,   pe DN 17 D in localitatea  Piatra, a  intrat in coliziune cu un alt autoturism condus regulamentar de  Dumitru P., din  localitatea Dej,  judetul Cluj. In momentul cind echipajul de circulatie a sosit la fata locului,  Marinel R., din localitatea Piatra a declarat faptul ca el a condus autoturismul si nu  Mazarin Z.. Din verificarile efectuate de politisti s-a stabilit ca aceasta afirmatie nu era adevarata.

           Datorita  afirmatilor lui Marinel R., acestuia i s-a intocmit dosar penal pentru savarsirea infractiunilor de fals in declaratii si favorizarea infractorului, iar lui Mazarin Z.,  s-a intocmit dosar penal pentru savarsirea infractiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul fara a poseda permis de conducere.   

          Cercetarile continua de politistii din cadrul Politiei oras Beclean.

 

  Conducere fara permis

  1. La data de  08.09.2010, ora 18.40, in localitatea Beclean, pe DN 17  a fost depistat in trafic  Cornel G., de 23 ani, domiciliat in comuna Sieu Odorhei  care conducea  o motocicleta  neinmatriculata si fara a poseda permis de conducere pentru nici o categorie de autovehicule.

          In cauza s-a intocmit dosar penal, cercetarile fiind continuate de politistii din cadrul Politiei oras Beclean.

  2. La data de  08.09.2010, ora 12.40, in localitatea Lechinta, pe DJ 172 E a fost identificat in trafic Lucian S., de 45 ani,  din localitatea Corvinesti, in timp ce conducea un autoturism avand permisul de conducere suspendat.

          Celui in cauza i s-a intocmit dosar penal ,cercetarile fiind continute de catre politistii Postului de Politie Lechinta.

 

 
0 comentarii5019 vizualizări09 septembrie 2010
[ Închide secţiunea de comentarii ]

Nu există comentarii

Adaugă un comentariu

rss 2.0
rss 2.0