Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Vineri 19 Aprilie 2024 - 14587
Cercetati pentru savarsirea infractiunii de furt.

La data de 17 noiembrie a.c., politistii bistriteni au identificat o tanara, in varsta de 20 de ani, din Reghin, banuita ca in cursul aceleiasi zile ar fi sustras bunuri dintr-o societate comerciala de pe raza orasului Singeorz Bai.

      Prejudiciul cauzat a fost recuperat in totalitate.

      Cercetarile sunt continuate sub aspectul savarsirii infractiunii de furt.

       La aceeasi data, politistii au identificat un barbat, de 49 de ani, din Dej, banuit ca ar fi sustras bunuri dintr-o societate comerciala de pe raza municipiului Bistrita.

      Prejudiciul cauzat a fost recuperat in totalitate, barbatul fiind cercetat sub aspectul savarsirii infractiunii de furt.

      Totodata, politistii bistriteni au identificat un minor, in varsta de 13 ani si un tanar de 19 ani, banuiti ca la data de 16 noiembrie a.c., profitand de neatentia vanzatoarei, ar fi sustras bunuri dintr-o societate comerciala de pe raza municipiului.

      Cercetarile sunt continuate pentru stabilirea intregii activitati infractionale a celor doi.

 

 

 

        Material lemnos confiscat de politistii bistriteni

            La data de 17 noiembrie a.c., in urma unui control organizat impreuna cu specialisti silvici din cadrul Garzii Forestiere Cluj, la o societate comerciala de pe raza judetului, politistii bistriteni au aplicat doua sanctiuni contraventionale, in valoare de 3.000 de lei si au ridicat in vederea confiscarii 132 mc de material lemnos in valoare de 25.851 de lei.

.

Foto - Marius Chiuzan

 

.

0 comentarii2716 vizualizări18 noiembrie 2015




rss 2.0
rss 2.0