Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Vineri 19 Aprilie 2024 - 14587
Un minor si un tanar sunt banuiti de furt calificat.

Tigarete de contrabanda, descoperite de politisti.  La data de 6 decembrie a.c., pe raza localitatii Muresenii Bargaului, politistii din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Bistrita Nasaud au depistat un barbat, in varsta de 34 de ani, din municipiul Cluj-Napoca, judetul Cluj, care transporta cu un autoturism 2.420 de tigarete, provenite din Republica Ucraina, fara documente legale. 

              In urma controlului efectuat asupra autoturismului, politistii au ridicat in vederea confiscarii 1.400 de lei, precum si tigaretele, cu o valoarea de piata estimata la aproximativ 1.170 de lei.

             Cercetarile sunt continuate fata de barbat sub aspectul savarsirii infractiunii de  contrabanda.

 


              Cercetati pentru infractiuni la regimul silvic

               La data de 5 decembrie a.c., politistii bistriteni au depistat un barbat, in varsta de 44 de ani, din Rebra, banuit ca in perioada noiembrie-decembrie 2015 ar fi taiat si sustras 4 arbori de pe terenul impadurit, proprietatea unui barbat din aceeasi comuna. In cauza a fost intocmit dosar penal in care sunt efectuate cercetari sub aspectul savarsirii infractiunilor de "taiere fara drept de arbori" si "furt de arbori".

              La data de 6 decembrie a.c., in urma cercetarilor si verificarilor efectuate, politistii au stabilit faptul ca in perioada 1-2 decembrie 2015, un barbat, de 59 de ani, din Tiha Bargaului, ar fi taiat 17 arbori, in volum total de 71,25 mc si avand o valoare de 20.281 de lei, din padurea proprietate personala, acestia nefiind marcati in prealabil de catre autoritatile abilitate. Cercetarile sunt continuate pentru stabilirea intregii activitati infractionale.

              In seara zilei de 5 decembrie a.c., politia a fost sesizata cu privire la faptul ca pe DN 17, pe raza comunei Tiha Bargaului, se deplaseaza o autoutilitara, care transporta material lemnos, posibil fara documente de provenienta. La scurt timp, pe un drum forestier, a fost depistata o autoutilitara, deschisa si abandonata, incarcata cu material lemnos nemarcat. Ulterior a fost identificat un barbat, de 42 de ani, care a prezentat un aviz de insotire, emis la o data ulterioara verificarii efectuate de politisti. Cercetarile sunt continuate sub aspectul savarsirii infractiunilor de "taiere fara drept de arbori", "furt de arbori", "fals in inscrisuri sub semnatura privata" si "uz de fals".

 

 

             Un minor si un tanar sunt banuiti de furt calificat

               La data de 6 decembrie a.c., in urma cercetarilor efectuate, politistii bistriteni au identificat un minor, de 15 ani, din Nasaud, banuit ca in cursul aceleeasi zile ar fi sustras un casetofon dintr-un autoturism neasigurat, parcat pe raza orasului. Prejudiciul cauzat a fost recuperat in totalitate.

              De asemenea, un tanar, in varsta de 18 ani, din Rodna, este banuit ca in perioada 4-5 decembrie a.c. ar fi sustras doua motofierastraie, in valoare de 3.300 de lei, din incinta a doua imobile situate pe raza comunei, pe care ulterior le-ar fi valorificat contra sumei de 815 lei.

              Cercetarile sunt continuate sub aspectul savarsirii infractiunii de furt calificat, urmand a fi stabilita intreaga activitate infractionala a celor doi.

0 comentarii2716 vizualizări07 decembrie 2015




rss 2.0
rss 2.0