Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Vineri 19 Aprilie 2024 - 14587
Fata de cele trei persoane din Caianu Mic a fost luata masura preventiva a controlului judiciar.

La data de  04 februarie a.c., Parchetul de pe langa Judecatoria Beclean a dispus luarea masurii preventive a controlului judiciar, pe o perioada de 60 de zile, fata de trei tineri, cu varste cuprinse intre 23 de ani si 27 de ani, din Caianu Mic, cercetati pentru savarsirea infractiunilor de lovire sau alte violente, distrugere si tulburarea ordinii si linistii publice.

          Cei trei sunt banuiti ca in aprilie 2015, respectiv ianuarie 2016, ar fi tulburat grav ordinea si linistea publica, pe terasa unui local din localitatea Caianu Mic, exercitand violente asupra persoanelor si bunurilor. Totodata, acestia ar fi distrus geamurile si usa de acces in incinta localului respectiv.

         ***

          Totodata, Judecatoria Nasaud a dispus mentinerea arestului la domiciliu fata de tanarul, in varsta de 25 de ani, din comuna Nimigea, banuit ca in timp ce se afla sub masura controlului judiciar ar fi savarsit o infractiune de conducere a unui vehicul fara permis de conducere.

         In fapt, la data de 29 august 2015, tanarul a fost depistat de politisti in timp ce conducea o motocicleta pe DN 17, pe raza localitatii Livezile, fara a detine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, fiindu-i intocmit dosar penal in acest sens.

         La data de 6 octombrie 2015, ca urmare a sesizarii facute de catre Biroul Supravegheri Judiciare al Serviciului de Investigatii Criminale, Judecatoria Nasaud a dispus fata de tanarul, de 25 de ani, schimbarea masurii preventive a controlului judiciar cu masura preventiva a arestului la domiciliu, pe o perioada de 30 de zile.

         ***

          La data de 04 februarie a.c., judecatorul de drepturi si libertati din cadrul Judecatoriei Bistrita a dispus masura controlului judiciar, pentru o perioada de 60 de zile, fata de barbatul, in varsta de 35 de ani, din comuna Dumitrita, cercetat pentru comiterea infractiunii de furt de arbori.

          Va reamintim faptul ca in perioada 13 noiembrie 2013 - 25 aprilie 2014, acesta este banuit ca ar fi savarsit, in repetate randuri, 28 de acte materiale de furt de arbori, valoarea totala a materialului lemnos sustras fiind de 10.439 de lei.

 

 Cercetati pentru furt dintr-o societate comerciala

  La data de 04 februarie a.c., in urma cercetarilor si verificarilor efectuate, politistii bistriteni au identificat un tanar, in varsta de 19 ani, si doi barbati, in varsta de 34 de ani, respectiv 35 de ani, din judetele Bistrita-Nasaud si Cluj, banuiti de savarsirea in perioada 08-09 iulie 2015, a unui furt dintr-o societate comerciala din municipiul Bistrita.

Cercetarile sunt continuate in vederea stabilirii intregii activitati infractionale a celor trei si pentru recuperarea in totalitate a prejudiciului cauzat, a carui valoare este de 1.100 de lei.

 

 

 

0 comentarii2730 vizualizări05 februarie 2016
rss 2.0
rss 2.0