Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Joi 01 Iunie 2023 - 14587
Material lemnos, de peste 98.000 de lei, confiscat.

La data de 10 februarie a.c., in urma unei actiuni desfasurate de catre politistii bistriteni impreuna cu specialisti silvici din cadrul Garzii Forestiere Cluj, au fost verificate o societate comerciala, din Sintereag, si o intreprindere familiala, din Telciu, si au fost aplicate 4 sanctiuni contraventionale, in valoare totala de 6.000 de lei.        Totodata, s-a dispus confiscarea valorica a 177 mc material lemnos, in valoare de 96.929 de lei.

         La aceeasi data, ca urmare a unei actiuni organizate si desfasurate in colaborare cu efective din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judetean Bistrita Nasaud, pe raza comunei Rebra, au fost confiscati faptic 6,9 mc material lemnos, in valoare de 1.400 de lei, fara provenienta legala.

 


          Tanarul cercetat pentru talharie calificata a fost arestat preventiv

           La data de 10 februarie a.c., tanarul, in varsta de 20 de ani, din Silivasu de Campie, retinut pentru 24 de ore pentru talharie calificata, a fost prezentat Parchetului de pe langa Judecatoria Beclean cu propunere de arestare preventiva.

          Propunerea a fost insusita iar instanta a dispus arestarea preventiva a acestuia, pentru o perioada de 30 de zile.

          Tanarul a fost incarcerat in Centrul de Retinere si Arestare Preventiva Bistrita Nasaud.

 

          Cercetarile sunt continuate in vederea stabilirii intregii activitati infractionale a acestuia. 

           ***

           Va reamintim faptul ca in seara zilei de 8 februarie 2016, tanarul, in varsta de 20 de ani, si un minor, de 12 ani, ar fi patruns in locuinta unei femei, in varsta de 93 de ani, din Silivasu de Campie, pe care prin violenta fizica si amenintare ar fi deposedat-o de un telefon mobil si o suma de bani.

 

 

 

 

0 comentarii2604 vizualizări11 februarie 2016
rss 2.0
rss 2.0