Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Joi 18 Aprilie 2024 - 14587
Peste 160 de sanctiuni contraventionale, in valoare de 46.465 de lei, aplicate in B-N.

Din ordinul ministrului afacerilor interne, Petre Toba, seful Politiei Romane, chestor de politie Bogdan Despescu, la data de 27 februarie a.c., politistii din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Bistrita Nasaud, impreuna cu efective ale Inspectoratului Pentru Situatii de Urgenta Bistrita, Inspectoratului de Jandarmi Judetean Bistrita-Nasaud, respectiv Biroului pentru Imigrari Bistrita-Nasaud,  au actionat, in sistem integrat, in vederea prevenirii si combaterii actelor antisociale si cresterii vizibilitatii elementului politienesc in mediul stradal si pentru asigurarea unui climat de ordine si siguranta publica corespunzator.

 Astfel, in urma actiunilor desfasurate, politistii din cadrul structurilor de ordine publica, politie rutiera, transporturi, investigatii criminale si arme, explozivi si substante periculoase au constatat 14 infractiuni, dintre care 8 de natura judiciara, 3 la regimul circulatiei rutiere, 3 fiind de alta natura.

 De asemenea, au fost aplicate 167 de sanctiuni contraventionale, in valoare totala de 46.465 de lei. 

 Politistii au intervenit si au aplicat 21 de sanctiuni contraventionale pentru nerespectarea normelor privind ordinea si linistea publica, prevazute de Legea nr. 61/1991, 5 sanctiuni prevazute de Legea nr. 12/1990 privind protejarea populatiei impotriva unor activitati comerciale ilicite, 5 la Legea nr. 171/2010 privind stabilirea si sanctionarea contraventiilor silvice si 52 de sanctiuni la alte acte normative. Au fost confiscate si indisponibilizate bunuri in valoare de 3.012 lei.

 In urma activitatilor desfasurate au fost aplicate 84 de sanctiuni, ca urmare a incalcarii normelor O.U.G. 195/2002 privind circulatia pe drumurile publice, dintre care 34 pentru incalcarea regimului legal de viteza si 3 pentru conducere sub influenta bauturilor alcoolice.  Ca masura complementara, politistii au retinut 10 permise de conducere si au retras 2 certificate de inmatriculare auto.

0 comentarii2681 vizualizări28 februarie 2016
[ Închide secţiunea de comentarii ]

Nu există comentarii

Adaugă un comentariu

rss 2.0
rss 2.0