Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Vineri 19 Aprilie 2024 - 14587
Barbat, din judetul Mures, banuit de furt calificat.

Bistriteanul retinut pentru 24 de ore a fost arestat preventiv.  La data de 7 aprilie a.c., tanarul, in varsta de 25 de ani, din Bistrita, fata de care Parchetul de pe langa Judecatoria Bistrita a dispus retinerea pentru 24 de ore, pentru savarsirea infractiunilor de ucidere din culpa, parasirea locului accidentului ori modificarea sau stergerea urmelor acestuia, conducerea unui vehicul fara permis de conducere si conducerea unui vehicul sub influenta alcoolului sau a altor substante, a fost prezentat Judecatoriei Bistrita cu propunere de arestare preventiva.

           Fata de acesta Judecatoria Bistrita a dispus masura arestarii preventive, pentru o perioada de 30 de zile, fiind incarcerat in Centrul de Retinere si Arestare Preventiva Bistrita Nasaud.

 

            Barbat, din judetul Mures, banuit de furt calificat

             La data de 7 aprilie a.c., in urma cercetarilor si verificarilor efectuate, politistii bistriteni au identificat un barbat, in varsta de 36 de ani, din judetul Mures, banuit de savarsirea unui furt, din anexa gospodareasca a unui imobil situat pe raza comunei Milas, fapta comisa in noaptea de 3/4 aprilie a.c. in dauna unui barbat, de 48 de ani.

            Cercetarile sunt continuate in vederea stabilirii intregii activitati infractionale a barbatului, din judetul Mures, si pentru recuperarea prejudiciului cauzat.

 

 

0 comentarii2751 vizualizări08 aprilie 2016




rss 2.0
rss 2.0