Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Luni 20 Mai 2024 - 14587
ACTIUNI PENTRU VERIFICAREA LEGALITATII COMERTULUI CU ALIMENTE.

Premergator sarbatorilor pascale, Politia Romana desfasoara actiuni pentru prevenirea si combaterea ilegalitatilor din domeniul comertului cu produse alimentare. Astfel, de la inceputul lunii aprilie, politistii bistriteni au intensificat actiunile pentru cresterea gradului de siguranta a cetatenilor si protejarea acestora fata de activitatile economice ilicite, in special a comertului ilegal cu produse specifice Sarbatorilor de Pasti.  

              La data de 28 aprilie a.c., politistii Serviciului de Investigare a Criminalitatii Economice si cei din cadrul Serviciului de Ordine si Sigranta Publica, impreuna cu specialisti din cadrul Comisariatului Judetean pentru Protectia Consumatorilor Bistrita-Nasaud, au desfasurat o actiune pe raza judetului Bistrita-Nasaud, in sistem integrat pe linia prevenirii si combateri ilegalitatilor din domeniul comertului cu produse alimentare.

 Astfel, in urma activitatiilor desfasurate au fost aplicate 31 sanctiuni contraventionale, in valoare de 93.720 de lei,  din care 21 sanctiuni pentru nerespectarea prevederilor legale privind protejarea populatiei impotriva unor activitati comerciale ilegale ilicite, 2 sanctiuni prevazute de O.U.G 28/1999 privind obligatia operatorilor economici de a utiliza aparate de marcat electronice fiscale si 2 sanctiuni fiind aplicate  la alte acte normative. Totodata, au fost confiscate bunuri si numerar in valoare de 5.358 lei.

0 comentarii2660 vizualizări28 aprilie 2016
rss 2.0
rss 2.0