Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Luni 22 Iulie 2024 - 14587
DE PASTI POLITISTII AU FOST LA DATORIE.

In perioada 29 aprilie-02 mai a.c., politistii au aplicat peste 440 de sanctiuni contraventionale, in valoare de 74.125, majoritatea fiind pentru incalcari ale normelor legale privind circulatia pe drumurile publice si a celor privind ordinea si linistea publica.

 Peste 522 de politisti de la ordine publica, rutiera, investigarea criminalitatii economice, investigatii criminale, arme, explozivi si substante periculoase, actiuni speciale si alte structuri au fost alaturi de cetateni in vederea asigurarii unui climat de ordine si siguranta publica si pentru apararea patrimoniului public si privat in localitatile urbane si rurale din judetul Bistrita-Nasaud.

Acestia au actionat, cu precadere, in zona lacasurilor de cult, unde a participat un public numeros si s-a inregistrat un aflux semnificativ de persoane.

In urma actiunilor intreprinse, politistii au aplicat 440 de sanctiuni contraventionale, in valoare de 74.125 de lei, dintre care 323 de sanctiuni, in valoare de 49.340 de lei  au fost aplicate pentru incalcari ale normelor legale privind circulatia pe drumurile publice, fiind sanctionati 123 de conducatori auto care au depasit viteza legala si alti 2 care au condus sub influenta alcoolului. Au fost retinute 13 permise de conducere.

De asemenea, au fost constatate 99 abateri de la normele privind ordinea si linistea publica, in valoare de 15.300 de lei, iar pentru incalcarea altor acte normative au fost aplicate 17 sanctiuni contraventionale in valoare de 9.485.

 

.

 

Sarbatorile pascale din acest au fost cele mai sigure din ultimii 5 ani, fiind inregistrat cel mai mic numar de evenimente.

Acest obiectiv a fost atins ca urmare a masurilor oragnizatorice dispuse, a mobilizarii in strada a unui dispozitiv important de ordine publica, dar si cu sprijinul cetatenilor care au tinut cont de recomandarile preventive promovate de catre Inspectoratul de Politie Judetean Bistrita-Nasaud.

0 comentarii2800 vizualizări03 mai 2016
[ Închide secţiunea de comentarii ]

Nu există comentarii

Adaugă un comentariu

rss 2.0
rss 2.0