Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Joi 01 Iunie 2023 - 14587
Cercetati pentru savarsirea infractiunii de "FURT".

La data de 8 mai a.c., in urma cercetarilor si verificarilor efectuate, politistii au identificat o tanara, in varsta de 17 ani, din municipiul Bistrita, banuita ca in data de 16 ianuarie 2016, ar fi sustras un telefon mobil, din apropierea unui lacas de cult din municipiu, profitand de neatentia persoanei vatamate, prejudiciul in valoare de 600 de lei a fost recuperat in totalitate.

              La data de  9  mai a.c., politistii au fost sesizati de catre un barbat,  in varsta de 87 de ani, din localitatea Bistrita-Birgaului, despre faptul ca, o femeie, in varsta de 52 de ani din aceeasi localitate, i-ar fi sustras suma de 50 de lei dintr-un portmoneu, profitand de neatentia persoanei vatamate. Persoana a fost depistata, iar fata de aceasta se continua cercetarile pentru infractiunea sesizata

              La data de 9 mai a.c., o femeie, in varsta de 50 de ani, din  orasul Nasaud, este banuita ca ar fi sustras mai multe produse din incinta unei societati comerciale, din orasul Nasaud, fiind creat un prejudiciu in valoare de 73,19 lei, care a fost recuperat integral.

              Cercetarile sunt continuate in toate situtile, in vederea stabilirii intregii activitatii infractionale a persoanelor in cauza.

.          

0 comentarii2730 vizualizări10 mai 2016
rss 2.0
rss 2.0