Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Sambata 03 Iunie 2023 - 14587
RETINUTI PENTRU FURTURI DIN LOCUINTE.

Doi barbati banuiti de comiterea mai multor furturi cu un prejudiciu de peste 500.000 de lei au fost retinuti de politistii din Bistrita-Nasaud. La data de 10 mai a.c., politistii din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Bistrita Nasaud au depistat in flagrant delict, in municipiul Bistrita, doi barbati, unul din Cluj-Napoca si altul din Bistrita-Nasaud , banuiti de comiterea a trei furturi din locuinte, fapte savarsite prin efractie, in perioada martie-mai 2016. Prejudiciul total cauzat este in valoare de peste 500.000 de lei, constand in bani si bijuterii. In urma perchezitiilor efectuate la domiciliile si in autoturismele suspectilor, au fost gasite bijuterii sustrase, in valoare de 20.000 de lei, 8.700 de lei, 1.800 de euro, precum si dispozitive electronice si ustensile folosite la comiterea infractiunilor.

 Cei doi suspecti au fost retinuti pe baza de ordonanta, pentru 24 de ore, urmand sa fie prezentati judecatorului de drepturi si libertati, cu propunere de arestare preventiva, pentru o perioada de 30 de zile.

 Actiunea s-a realizat cu suportul de specialitate al Directiei Operatiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Politiei Romane, in cooperare cu Serviciului de Combatere a Crimei Organizate Bistrita-Nasaud.             

0 comentarii2779 vizualizări11 mai 2016
rss 2.0
rss 2.0