Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Vineri 22 Septembrie 2023 - 14587
Cercetati pentru furturi din locuinte si societati comerciale.

La data de 11 mai a.c., in urma cercetarilor si verificarilor efectuate, politistii bistriteni au identificat un tanar, in varsta de 21 de ani, din Bistrita, banuit de savarsirea unui furt, in cursul lunii aprilie 2015, in dauna unei societati comerciale din municipiu.Prejudiciul cauzat, in valoare de 350 de lei, a fost recuperat in totalitate.

              Cercetarile sunt continuate in vederea stabilirii intregii activitati infractionale a tanarului.

              ***

              La data de 11 mai a.c., politia a fost sesizata de catre un barbat, in varsta de 54 de ani, din Rodna, cu privire la faptul ca a fost victima unui furt din locuinta.

               In urma verificarilor si cercetarilor efectuate a rezultat faptul ca un minor, in varsta de 16 ani, din aceeasi comuna, profitand de faptul ca usa de acces a imobilului era neincuiata, ar fi sustras mai multe produse alimentare, obiecte de imbracaminte si un caine, in valoare totala de aproximativ 1.000 de lei.

              Fata de minor sunt efectuate in continuare cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de furt.

              ***

              La data de 11 mai a.c., in urma verificarilor si cercetarilor efectuate de catre politisti, a fost identificat un barbat, in varsta de 65 de ani, din Nasaud, banuit ca la data de 04 mai 2016, ar fi sustras mai multe bunuri electrocasnice din incinta unui imobil situat in  comuna Magura Ilvei.

              Bunurile sustrase au fost recuperate si restituite persoanei vatamate.

              Cercetarile sunt continuate in vederea stabilirii intregii activitati infractionale a barbatului.

0 comentarii2751 vizualizări12 mai 2016
[ Închide secţiunea de comentarii ]

Nu există comentarii

Adaugă un comentariu

rss 2.0
rss 2.0