Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Joi 30 Mai 2024 - 14587
Actiuni in sistem integrat desfasurate pe raza orasului Nasaud.

La data de 12 mai a.c., politistii din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Bistrita Nasaud au organizat o actiune, in sistem integrat, in orasul Nasaud, cu ocazia zilei de targ saptamanal.

           Cu acest prilej au fost verificate 7 unitati de alimentatie publica de pe raza orasului si au fost aplicate 10 sanctiuni contraventionale, in valoare de 2550 de lei, dintre care 6 ca urmare a incalcarii normelor O.U.G. 195/2002 privind circulatia pe drumurile publice, 3 la Legea nr. 61/1991, a ordinii si linistii publice, si o sanctiune la Legea 121990 privind protejarea populatiei impotriva unor activitati comerciale ilicite.

Totodata, a fost desfasurata o actiune pe linia prevenirii absenteismului scolar, fiind depistati 19 elevi care absentau nemotivat de la orele de curs. Acestia au fost predati unitatilor de invatamant din care provin in vederea luarii impotriva lor a masurilor disciplinare ce se impun.

 .


            Trafic restrictionat pentru autovehicule pe B-dul Granicerilor din orasul Nasaud.

            La data de 15 mai a.c., in intervalul orar 10:00-13:00, traficul rutier pe B-dul Granicerilor din orasul Nasaud, de la intersectia cu strada Zavoi pana la intersectia cu strada Vasile Nascu, va fi inchis, intrucat va avea loc Ziua Costumului Popular.

             In acest sens, au fost stabilite doua variante ocolitoare pentru intervalul susmentionat, dupa cum urmeaza:

          1. Strada Vasile Nascu;

          2. Strazile Zavoi- Mihai Eminescu- Garii

           Politistii rutieri vor asigura dirijarea traficului in intersectiile si pe directiile ce converg spre zona de drum blocata temporar, conducatorii autovehiculelor fiind rugati sa respecte indicatiile acestora.

 

 

 

0 comentarii2842 vizualizări13 mai 2016
rss 2.0
rss 2.0