Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Luni 22 Iulie 2024 - 14587
Mandat de executare a pedepsei inchisorii, pus in aplicare de politistii bistriteni.

Retinut pentru 24 de ore. La data de 23 mai a.c., s-a dispus retinerea pentru 24 de ore a unui barbat, in varsta de 32 de ani, din comuna Chiuza, pentru savarsirea infractiunilor de "Vatamare corporala din culpa", "Conducerea unui vehicul fara permis de conducere" si "Conducerea unui vehicul sub influenta alcoolului sau a altor substante".

          In fapt, la data de 22 mai a.c., in timp ce conducea un autoturism pe raza localitatii Piatra, fara a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule si aflandu-se sub influenta bauturilor alcoolice, intr-o curba la stanga acesta a pierdut controlul autovehiculului si a colizionat un cap de pod.

           Din accident a rezultat vatamarea corporala a conducatorului auto, precum si a trei persoane aflate in autoturism, cu varste cuprinse intre 17 ani si 33 de ani.

           Barbatul, de 32 de ani, va fi prezentat procurorului din cadrul Parchetului de pe langa Judecatoria Beclean in vederea luarii fata de acesta a unei masuri preventive.

          Cercetarile sunt continuate in vederea stabilirii intregii activitati infractionale a barbatului.

 


           Mandat de executare a pedepsei inchisorii, pus in aplicare de politistii bistriteni

            La data de 23 mai a.c., politistii bistriteni au pus in executare mandatul de executare a pedepsei inchisorii, emis de Judecatoria Bistrita impotriva unui tanar, in varsta de 27 de ani, din Mariselu, fiind condamnat la 2 ani si 10 luni inchisoare pentru comiterea infractiunilor de "Conducerea unui vehicul fara permis de conducere", si "Refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice".

           Acesta a fost incarcerat in Penitenciarul Bistrita.  

.


Foto - arhiva Marius Chiuzan.

0 comentarii2884 vizualizări24 mai 2016
[ Închide secţiunea de comentarii ]

Nu există comentarii

Adaugă un comentariu

rss 2.0
rss 2.0