Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Joi 01 Iunie 2023 - 14587
Sanctiuni contraventionale, de peste 7.700 de lei, aplicate de politistii bistriteni.

Fata de barbatul din Bistrita, retinut pentru 24 de ore pentru contrabanda cu alcool, a fost luata masura preventiva a controlului judiciar. La data de 27 mai a.c., barbatul, in varsta de 58 de ani, din municipiul Bistrita, retinut pentru 24 de ore pentru savarsirea infractiunii  de " Contrabanda cu alcool", a fost prezentat procurorului din cadrul Parchetului de pe langa Judecatoria Beclean in vederea luarii fata de acesta a unei masuri preventive.

          Ulterior, Judecatoria Beclean a dispus fata de acesta masura controlului judiciar pentru o perioada de 60 de zile.

          ***

Va reamintim faptul ca, la data de 26 mai a.c., politistii Serviciului de Investigare a Criminalitatii Economice, au identificat, pe DN 17, pe raza localitatii Uriu,  un barbat in varsta de 58 ani din municipiul Bistrita, in timp ce conducea un autoturism cu care transporta cantitatea de 300 litri de alcool, fara a detine documente de provenienta.

 

            Sanctiuni contraventionale, de peste 7.700 de lei, aplicate de politistii bistriteni si material lemnos confiscat

               In perioada 26-27 mai a.c., in urma actiunilor desfasurate de catre politistii bistriteni  in cooperare cu specialisti silvici din cadrul Garzii Forestiere Bistrita-Nasaud, pe raza  judetului Bistrita Nasaud, pe linia prevenirii si combaterii delictelor silvice, au fost aplicate trei sanctiuni contraventionale, la Legea nr. 171/2010 privind stabilirea si sanctionarea contraventiilor silvice in valoare de 7.000 de lei, au fost confiscati 72 mc material lemnos, in valoare de 8.500 de lei.

***

               In data de 27 mai a.c., politistii din cadrul Serviciului de Ordine Publica, au efectuat controale si verificari, pe raza municipiului Bistrita, la 3 societati comerciale si 19 persoane fizice autorizate, avand ca obiect prevenirea si combaterea faptelor ilicite din domeniul comertului.

             Astfel, in urma activitatiilor desfasurate, au fost aplicate 12 sanctiuni contraventionale, in valoare de  700 de lei,  din care 5 sanctiuni pentru nerespectarea prevederilor legale privind protejarea populatiei impotriva unor activitati comerciale ilegale ilicite, 7 sanctiuni prevazuta de Legea 145/2014 pentru stabilirea unor masuri de reglementare a pietei produselor din sectorul agricol. Totodata, a fost confiscat numerar in suma de 55 de  lei.

 

 

 

0 comentarii2765 vizualizări28 mai 2016
rss 2.0
rss 2.0