Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Joi 22 Februarie 2024 - 14587
Puteti trimite dovada platii amenzii pe e-mail.

Puteti trimite dovada platii amenzii la e-mailul unitatii teritoriale din care face parte agentul constatator care v-a sanctionat. Plata amenzii nu trebuie sa depaseasca termenele legale stabilite prin OUG 2/2001. De asemenea, nu mai este nevoie sa veniti cu copie xerox a cartii de identitate pentru a obtine documente eliberate de politie. Este suficient sa transmiteti copia scanata a documentului de identitate pe e-mailul serviciului de unde doriti sa obtineti documente.

Documentul scanat trebuie sa fie lizibil si sa nu depaseasca in dimensiune 2 Mb.

Pentru a trimite e-mail va rugam sa folositi una dintre urmatoarele adrese:


Serviciul Rutier: oug41.2016.sr@bn.politiaromana.ro


Cazier judiciar:   cazier@bn.politiaromana.ro


Altele:                  cabinet@bn.politiaromana.ro

 

.

 

 

          Retinut pentru 24 de ore pentru infractiuni la regimul rutier

 La data de 5 septembrie a.c., fata de un barbat, in varsta de 61 de ani, din comuna Teaca, politistii din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Bistrita Nasaud au luat masura retinerii pentru 24 de ore pentru savarsirea infractiunilor de conducere a unui vehicul sub influenta alcoolului sau a altor substante si conducere a unui vehicul fara permis de conducere. 

In fapt, la data de 3 septembrie a.c., in timp ce se afla la volanul unui autoturism, pe raza comunei Teaca, barbatul ar fi fost implicat intr-un eveniment rutier cu pagube materiale, fara ca acesta sa opreasca la locul accidentului.  In urma testarii cu aparatul etilotest s-a constatat  faptul ca acesta se afla sub influenta alcoolului sau a altor substante, pe numele barbatului inregistrandu-se dosar penal. Incepand cu aceeasi data, s-a luat si masura suspendarii dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice.

La data de 4 septembrie a.c., desi cunostea ca nu are dreptul de a conduce autovehicule, in timp ce se afla la volanul aceluiasi autoturism, pe raza comunei Teaca, barbatul ar fi fost implicat intr-un alt eveniment rutier cu pagube materiale. In urma testarii cu aparatul etilotest

s-a constatat faptul ca acesta se afla din nou sub influenta alcoolului sau a altor substante.

Susnumitul a fost condus la Spitalul Judetean de Urgenta Bistrita in vederea prelevarii mostrelor biologice si a stabilirii alcoolemiei.

Acesta urmeaza a fi prezentat Parchetului de pe langa Judecatoria Bistrita cu propunere de arestare preventiva.

Politistii continua cercetarile in vederea stabilirii intregii activitati infractionale a barbatului.  

 

0 comentarii2737 vizualizări06 septembrie 2016
rss 2.0
rss 2.0