Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Vineri 19 Aprilie 2024 - 14587
230 de persoane si-au depus candidatura pentru ocuparea celor 43 de functii vacante.

INSPECTORATUL DE POLITIE JUDETEAN BISTRITA-NASAUD VA INFORMEAZA ca vineri, 7 octombrie a.c., a fost ultima zi in care toti cei care doresc sa devina agenti de politie s-au putut inscrie la concursul organizat pentru ocuparea celor 43 de functii vacante. In vederea participarii la concurs, 230 de persoane si-au depus candidatura pentru ocuparea celor 41 de posturi prin incadrare directa si 4 persoane pentru ocuparea posturilor prin reincadrare. In functie de structura din care face parte postul pentru care au optat, candidatii s-au inscris astfel:

  • Pentru cele 13 de posturi de siguranta publica in mediul urban - 85 de candidati;
  • Pentru cele 24 de posturi de siguranta publica in mediul rural - 119 candidati;
  • Petru cele 3 posturi de politie rutiera - 19 candidati;
  • Pentru postul de conductor caine- 7 candidati.

 

De asemenea, pentru cele doua posturi care vor fi ocupate prin reincadrare si-au depus candidatura doua persoane pentru functia de ofiter de politie si doua persoane pentru functia de agent de politie.

 In perioada 8-15 octombrie a.c., la sediul Inspectoratului de Politie Judetean Bistrita Nasaud, are loc evaluarea psihologica a candidatilor, urmand ca, in perioada 7-11 noiembrie a.c., sa aiba loc evaluarea performantei fizice a celor inscrisi. La data de 19 noiembrie a.c., candidatii vor sustine proba scrisa.

 Toate datele de interes pentru candidati se gasesc pe site-ul www.bn.politiaromana.ro, la sectiunea Cariera.

 Va uram succes si va asteptam in echipa noastra!

0 comentarii2884 vizualizări11 octombrie 2016




rss 2.0
rss 2.0