Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Vineri 29 Martie 2024 - 14587
ALEGE SA FII CORECT! - o campanie de informare a MAI.

Pentru informarea cetatenilor si prevenirea fraudelor electorale, in contextul alegerilor parlamentare care vor avea loc pe 11 decembrie a.c., politistii bistriteni impreuna cu jandarmi, pompieri si Institutia Prefectului Bistrita-Nasaud, desfasoara activitati in cadrul campaniei de Informare "Alege sa fii corect!".

 La sediile Inspectoratului de Politie Judetean Bistrita-Nasaud, Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta, Inspectoratului Judetean de Jandarmi si Institutiei Prefectului Bistrita-Nasaud, in zonele cu aflux mare de populatie, a fost amplasat afisul campaniei de informare si prevenire a fraudelor electorale.

 Prin intermediul campaniei "Alege sa fii corect!", care se desfasoara si in judetul Bistrita-Nasaud, alegatorii primesc recomandari utile despre procesul electoral, cum ar fi: sa detina documente de identitate valabile, sa nu accepte mita electorala si sa respecte confidentialitatea votului.

 In perioada urmatoare, vor fi distribuite flyerele campaniei in locuri aglomerate, piete si oboare, precum si statii ale mijloacelor de transport in comun, gari si autogari.

 Toate informatiile necesare, precum si materialele Campaniei de Informare si Prevenire  "Alege sa fii corect!" le puteti gasi accesand link-ul: http://www.mai.gov.ro/index-campanie.html

0 comentarii2674 vizualizări16 noiembrie 2016




rss 2.0
rss 2.0