Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Luni 20 Mai 2024 - 14587
ALEGE SA FII CORECT - sesizeaza la 112 orice incalcare a legii electorale!

Campania MAI pentru prevenirea incalcarii legii electorale ajunge in orasul Nasaud. "ALEGE SA FII CORECT" este o campanie nationala, initiata de MAI, pentru prevenirea incalcarii legii electorale. Campania se adreseaza romanilor cu drept de vot si se desfasoara in contextul alegerilor electorale pentru Senat si Camera Deputatilor, care vor avea loc la data de 11 decembrie a.c.

 Astfel, reprezentanti ai Inspectoratului de Politie Judetean Bistrita-Nasaud, Inspectoratului Judetean de Jandarmi si Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta au desfasurat astazi, 24 noiembrie a.c., o serie de activitati de informare si distribuire de flyere realizate in cadrul campaniei.

Cu aceasta ocazie, celor prezenti in piata agroalimentara, gara si autogara din orasul Nasaud, li s-au adus la cunostinta prevederile legale cu privire la exercitarea dreptului de vot. De asemenea, afisul campaniei a fost expus in locuri publice frecventate de un numar mare de oameni, respectiv in gara si autogara, pentru ca mesajul sa ajunga la cat mai multi alegatori.

 

0 comentarii2702 vizualizări24 noiembrie 2016
rss 2.0
rss 2.0