Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Duminica 28 Mai 2023 - 14587
Actiuni pentru prevenirea si combaterea evaziunii fiscale.

In noaptea de 03/04 decembrie a.c., politistii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalitatii Economice,  Politiei Orasului Beclean si cei ai Sectiei 5 politie Rurala Petru Rares, cu sprijinul Serviciului de Actiuni Speciale au desfasurat actiuni pentru prevenirea si combaterea ilegalitatilor ce se comit in sfera localurilor de alimentatie publica, a unitatilor hoteliere sau turistice cat si a evaziunii fiscale din aceste domenii de activitate. 

 Cu aceasta ocazie au fost efectuate controale si verificari de specialitate la agenti economici de pe raza orasului Beclean si comunei Uriu si au fost aplicate sanctiuni contraventionale in valoare totala de 5.000 lei pentru fapte prevazute de Legea nr. 12/1990.

 

 

Un autoturism reclamat ca fiind sustras a fost identificat in scurt timp de politisti, la Punctul de Trecere a Frontierei Petea.

 La data de 3 decembrie a.c., un barbat de 47 de ani, din Tureac a sesizat prin Serviciul Unic de Urgenta 112 faptul ca, persoane necunoscute i-au sustras autorurismul.

 In aceeasi zi, in urma verificarilor si activitatilor specifice efectuate cu operativitate de catre politistii de investigatii criminale, a fost identificat autoturismul reclamat ca fiind sustras, la Punctul de Trecere a Frontierei Petea.

In momentul identificarii, autoturismul, inmatriculat in Spania, se afla in posesia proprietarului spaniol. Acesta l-a inchiriat unui cetatean roman, care l-a instrainat fara drept.

 Autoturismul a fost ridicat si indisponibilizat la sediul Inspectoratului de Politie Bistrita-Nasaud, in vederea clarificarii situatie de fapt, iar cercetarile sunt continuate sub aspectul savarsirii infractiunii de furt calificat.

 

 

Dosar penal pentru refuz de recoltare de mostre biologice in vederea stabilirii alcoolemiei.

  La data de 3 decembrie a.c., politistii Biroului Rutier au depistat in trafic un barbat de 35 ani, din Bistrita, care conducea un autoturism pe raza localitatii Viisoara.

 In urma testarii cu aparatul alcooltest rezultatul a fost pozitiv. Dupa testare, conducatorul auto a refuzat recoltarea de mostre biologice in vederea stabilirii alcoolemiei.

 In cauza s-a intocmit dosar penal pentru savarsirea infractiunii de refuz de recoltare de mostre biologice.

 

 

 

0 comentarii2674 vizualizări05 decembrie 2016
rss 2.0
rss 2.0