Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Vineri 22 Septembrie 2023 - 14587
Barbat, cu mandat de executare a pedepsei inchisorii, depistat de politisti.

La data de 16 februarie a.c., politistii Serviciului de Investigatii Criminale cu sprijinul Sectiei 1 Politie Rurala Bistrita au depistat pe raza localitatii Fintinita, un barbat, de 40 ani, din judetul Mures, impotriva caruia Judecatoria Nasaud a emis un mandat de executare a pedepsei inchisorii, acesta fiind condamnat la 1 an si 10 luni inchisoare pentru savarsirea infractiunilor de conducere fara a poseda permis de conducere si uz de fals.

 Barbatul a fost incarcerat in Penitenciarul Bistrita.

           

Barbat retinut de politisti pentru savarsirea unor infractiuni la regimul rutier

 In noaptea de 16/17 februarie a.c., politistii Biroului Rutier au depistat in trafic, pe raza localitatii Bistrita, un barbat, de 42 ani, din Jelna, in timp ce conducea un autoturism fara a poseda permis de conducere.

 In urma solicitarii politistilor de a fi testat cu aparatul etilotest, acesta a refuzat. De asemenea, a refuzat si recoltarea de mostre biologice de sange, in vederea stabilirii alcoolemiei.

 Fata de acesta s-a dispus masura retinerii pentru 24 ore, urmand a fi prezentat Parchetului de pe langa Judecatoria Bistrita, cu propunere de arestare preventiva.

0 comentarii2688 vizualizări17 februarie 2017
[ Închide secţiunea de comentarii ]

Nu există comentarii

Adaugă un comentariu

rss 2.0
rss 2.0