Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Marti 16 Iulie 2024 - 14587
Amenzi in valoare de aproximativ 60 000 lei, constatate si aplicate de politisti.

La data de 17 februarie a.c., politistii Serviciului de Investigare a Criminalitatii Economice au efectuat controale si verificari de specialitate la agenti economici si persoane fizice care desfasoara activitati comerciale pe raza judetului Bistrita-Nasaud, pentru prevenirea si combaterea evaziunii fiscale. Cu ocazia activitatilor desfasurate au fost constatate si aplicate un numar de 17 sanctiuni contraventionale in valoare totala de 59.500 lei, fiind confiscat numerar in suma totala de 1233 lei.

 

          Continua actiunile pentru prevenirea si combaterea delictelor silvice pe raza judetului.

 La data de 17 februarie a.c., politistii Biroului pentru combaterea delictelor silvice in colaborare cu politistii din cadrul Politiei orasului Nasaud si cu sprijinul specialistilor Garzii Forestiere au desfasurat o actiune pe raza orasului Nasaud, pentru prevenirea faptelor antisociale din domeniul silvic.

 Cu aceasta ocazie, politistii au identificat un barbat, de 31 ani, din Nasaud, banuit ca la data de 31 ianuarie a.c., ar fi taiat si sustras arbori, in valoare de 295 lei.

 Barbatul a fost sanctionat contraventional, cu  amenzi in valoare totala de 3000 de lei si s-a recuperat faptic cantitatea de 1,5 mc, ce a fost restituita proprietarilor.

 

Barbat arestat la domiciliu pentru comiterea de infractiuni la regimul silvic.

 In cadrul cercetarilor efectuate intr-un dosar penal, privind savarsirea infractiunilor de taiere si furt de arbori, politistii Sectiei 1 Politie Rurala Bistrita au stabilit faptul ca, in perioada 18 februarie 2015- 3 decembrie 2016, un barbat, de 30 ani, din Budacu de Sus, ar fi comis 4 infractiuni si 20 de contraventii la regimul silvic, cauzand un prejudiciu in valoare de 9356,41 lei.

 Barbatul a fost retinut pentru 24 ore, iar in data de 17 februarie a.c. a fost prezentat Judecatoriei Bistrita, cu propunerea luarii unei masuri preventive.

 Fata de acesta, Judecatoria Bistrita a dispus masura arestului la domiciliu, pentru o perioada de 30 zile.

 Cercetarile continua de Sectia 1 Politie Rurala Bistrita.

 

16 permise de conducere si 11 certificate de inmatriculare retinute in cadrul actiunilor la regimul rutier, desfasurate pe raza judetului.

 In perioada 17-20 februarie a.c., politistii bistriteni au actionat pentru prevenirea si combaterea principalelor cauze generatoare de accidente rutiere, pe raza intregului judet.

 Cu aceasta ocazie, s-au constatat 7 infractiuni, au fost retinute 16 permise de conducere si 11 certificate de inmatriculare.

 De asemenea, au fost constatate si aplicate 414 sanctiuni contraventionale, in valoare de peste 115 000 lei.

 

Exemple:

 La data de 17 februarie a.c., politistii din cadrul Politei orasului Nasaud au depistat in trafic, pe raza orasului, un barbat, de 42 ani, din localitate, in timp ce conducea un autoturism, aflandu-se sub influenta bauturilor alcoolice.

 In urma verificarilor efectuate, s-a stabilit ca barbatul are suspendat dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice.

 Cercetarile continua de Politia orasului Nasaud, sub aspectul savarsirii infractiunilor de conducerea unui autovehicul avand dreptul de a conduce suspendat si conducerea unui autovehicul sub influenta alcoolului.

 

***

La data de 17 februarie a.c., politisti din cadrul Politiei orasului Nasaud, au depistat pe raza orasului, un barbat, de 43 ani, din localitate, in timp ce conducea un autoturism, aflandu-se sub influenta bauturilor alcoolice.

 In cauza s-a intocmit dosar penal pentru conducerea unui autovehicul sub influenta alcoolului.

 

***

 La data de 19 februarie a.c., politistii Sectiei 7 Politie Rurala Singeorz-Bai, au identificat in trafic, un barbat, de 44 ani, din Singeorz Bai, in timp ce conducea un autoturism, fiind sub influenta bauturilor alcoolice.

 Barbatului i-au fost recoltate doua mostre biologice de sange, in vederea stabilirii alcoolemiei.

 In cauza s-a intocmit dosar penal pentru conducerea unui autovehicul sub influenta alcoolului.

 

 

0 comentarii2849 vizualizări20 februarie 2017
[ Închide secţiunea de comentarii ]

Nu există comentarii

Adaugă un comentariu

rss 2.0
rss 2.0