Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Joi 01 Iunie 2023 - 14587
Politistii bistriteni au oferit in trafic martisoare, recomandari si brosuri preventive.

Cu ocazia Zilei Martisorului, politistii bistriteni au oferit in trafic martisoare, recomandari si brosuri preventive. Ca in fiecare an, de 1 Martie, politistii rutieri s-au "inarmat" cu martisoare si recomandari preventive, pe care le-au oferit conducatoarelor auto aflate in trafic, in municipiul Bistrita, precum si Nasaud, Beclean si Singeorz-Bai.

 De o surpriza placuta au avut parte si doamnele sau domnisoarele care au avut treaba la ghiseele Inspectoratului de politie Judetean Bistrita-Nasaud, fiind intampinate cu urari frumoase si martisoare menite sa aduca primavara in suflet si un zambet pe chip!

 Odata cu simbolurile primaverii oferite femeilor aflate la volan, politistii rutieri au adresat acestora si recomandari de care trebuie sa tina cont, pentru a nu fi implicate in evenimente rutiere nedorite.

 De asemenea, politistii de prevenire le-au oferit celor oprite in trafic,  Ghidul Sigurantei Victimelor Violentei in Familie, realizat in cadrul campaniei "Aripi Frante".

 Cu prilejul Zilei Martisorului, Inspectoratul de Politie Judetean Bistrita-Nasaud ureaza tuturor doamnelor si domnisoarelor multa sanatate, fericire si o primavara frumoasa! 

 

.

 

 

Amenzi de 40 000 lei in urma controalelor efectuate de politisti pe Vaile Somesului si Birgaului in colaborare cu Garda Forestiera.

La data de 28 februarie a.c., politistii din cadrul Serviciului de Ordine Publica, Biroul pentru Combaterea Delictelor Silvice impreuna cu specialistii Garzii Forestiere au organizat si desfasurat o actiune pentru combaterea delictelor silvice.

 Astfel, au fost efectuate controale in trafic si la societati comerciale de prelucrare si exploatare a materialului lemnos, pe Valea Somesului si pe Valea Birgaului.

 In urma controlului in trafic, a fost identificat un camion, care transporta cantitatea de 15,77 mc cherestea, fara provenienta legala. Controlul s-a extins si asupra societatii expeditoare a materialului lemnos.

 Ca urmare a neregulilor constatate, au fost aplicate 4 sanctiuni contraventionale, in valoare de 40 000 lei, a fost confiscat material lemnos, in valoare de 10 000 lei si un autovehicul, folosit la comiterea contraventiei, in valoare de 50.000 lei.

 

 

 


 

0 comentarii2702 vizualizări02 martie 2017
rss 2.0
rss 2.0