Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Miercuri 29 Noiembrie 2023 - 14587
Mai multe persoane, banuite de comiterea unor furturi, identificate de politisti.

La data de 1 martie a.c., in cadrul cercetarilor intr-un dosar penal, inregistrat initial cu autor necunoscut, politistii Sectiei 2 Politie Rurala Prundu Birgaului au identificat doi barbati, de 34 ani, respectiv 22 ani. Acestia sunt banuiti ca in perioada 14-21 noiembrie 2016, ar fi sustras un generator electric dintr-un imobil, din Piatra Fintinele, cauzand un prejudiciu total de 2000 lei. Cercetarile continua de Sectia 2 Politie Rurala Prundu Birgaului, sub aspectul savarsirii infractiunii de furt calificat.

 

***


 La data de 1 martie a.c., politistii Sectiei 2 Politie Rurala Prundu Birgaului au surprins in flagrant delict trei tineri, in timp ce sustrageau fier vechi. La fata locului, politistii au stabilit faptul ca doi barbati, de 29 ani, respectiv 27 ani si un minor, toti din Josenii Birgaului sustrageau fierul vechi de pe un teren, situat in Livezile, apartinand unei societati comerciale si cauzand un prejudiciu de 1300 lei.

 Prejudiciul a fost recuperat in totalitate.

 In cauza s-a intocmit dosar penal pentru savarsirea infractiunii de furt calificat.

 

.

 

Peste 40 de sanctiuni contraventionale, constatate si aplicate de politistii Sectiei 4 Politie Rurala Beclean in cadrul unei actiuni la regimul rutier.

 La data de 1 martie a.c., politistii Sectiei 4 Politie Rurala Beclean au derulat o actiune pe raza de competenta, pe linia combaterii nerespectarii regimului legal de viteza si a altor fapte care contravin prevederilor legale la regimul circulatiei pe drumurile publice, avand ca scop combaterea cauzelor generatoare de evenimente rutiere.

 Cu aceasta ocazie, au fost aplicate 44 de sanctiuni contraventionale, din care 14 pentru nerespectarea regimului legal de viteza, in valoare totala de 7540 lei.

 De asemenea s-a retinut un permis de conducere si a fost constatata o infractiune la regimul rutier:

 

Exemplu:

La data de 1 martie a.c., politistii Sectiei 4 Politie Rurala Beclean au depistat in trafic, un barbat, de 41 ani, din Blajenii de Sus in timp ce conducea un autoturism pe DN 17, fara a poseda permis de conducere.

 In cauza s-a intocmit dosar penal, sub aspectul savarsirii infractiunii de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul fara a poseda permis de conducere.

 

 

0 comentarii2744 vizualizări02 martie 2017
rss 2.0
rss 2.0