Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Luni 22 Iulie 2024 - 14587
Mandat de executare a pedepsei inchisorii, pus in aplicare de politisti.

La data de 2 martie a.c., politistii Serviciului de Investigatii Criminale au pus in aplicare un mandat de executare a pedepsei inchisorii, emis de Judecatoria Bistrita, impotriva unui barbat, de 44 ani, din Budacu de Sus, fiind condamnat la 4 ani, 6 luni si 20 zile inchisoare pentru comiterea de infractiuni silvice.

 Barbatul a fost incarcerat in penitenciarul Bistrita.

 


Dosare penale pentru doi barbati din judetul Bistrita, pentru comiterea de infractiuni la regimul rutier

 La data de 2 martie a.c., in cadrul unei actiuni la regimul rutier pe raza localitatii Bistrita, politistii Biroului Rutier au depistat in trafic un barbat, de 34 ani, din Bistrita in timp ce conducea un autoturism, aflandu-se sub influenta bauturilor alcoolice.

 Acesta a fost condus la spital, unde i-au fost prelevate doua mostre biologice de sange, in vederea stabilirii alcoolemiei.

 Cercetarile continua de Biroul Rutier.

 

 

***


          De asemenea, la aceeasi data, politistii Sectiei 6 Politie Rurala Nasaud au identificat in trafic, pe DN 17 C, pe raza localitatii Dumitra, un barbat, de 50 ani, din Nasaud,  in timp ce conducea o autoutilitara fara a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

           In cauza s-a intocmit dosar penal pentru savarsirea infractiunii de conducerea unui autovehicul fara a poseda permis de conducere.

 

0 comentarii2730 vizualizări03 martie 2017
[ Închide secţiunea de comentarii ]

Nu există comentarii

Adaugă un comentariu

rss 2.0
rss 2.0