Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Joi 01 Iunie 2023 - 14587
Mandate de executare a pedepsei inchisorii, puse in aplicare de politisti.

La data de 13 martie a.c., politistii Serviciului de Investigatii Criminale au pus in aplicare un mandat de executare a pedepsei inchisorii, emis de Judecatoria Nasaud, impotriva uni tanar, de 26 ani, din Bistrita, fiind condamnat la 2 ani, 8 luni si 20 zile, pentru comiterea infractiunii de conducere fara permis.

 De asemenea, politistii Serviciului de Investigatii Criminale au mai pus in aplicare inca un mandat de executare, emis de Judecatoria Bistrita, impotriva unui barbat, de 30 ani, din Budacu de Sus, fiind condamnat la 1 an si 458 zile inchisoare, pentru comiterea infractiunii de furt de arbori.

 Acestia au fost incarcerati in Penitenciarul Bistrita.

 

 

    Continua actiunile pentru prevenirea si combaterea delictelor silvice.

 La data de 13 martie a.c., politistii Postului de Politie Bistrita Birgaului, impreuna cu specialisti silvici au organizat o actiune pentru prevenirea si combaterea delictelor silvice, pe raza localitatii Bistrita Bargaului.

 Cu ocazia activitatilor desfasurate, politistii au depistat un barbat, din Bistrita Birgaului, care detinea cantitatea de 5,8 mc de material lemnos, fara sa aiba acte de provenienta.

 De asemenea au  fost aplicate sanctiuni contraventionale in valoare de 5 000 lei si a fost confiscat material lemnos, in valoare de 1 450 lei.

 


Barbat, banuit de comiterea infractiunii de furt calificat, identificat de politisti.

 La data de 13 martie a.c., politistii Biroului de Investigatii Criminale au identificat un barbat, de 30 ani, din Sarata, banuit ca in noaptea de 07/08 septembrie 2016 ar fi sustras mai multe bunuri, dintr-o autoutilitara parcata pe o strada, din municipiul Bistrita. Prejudiciul cauzat este de 450 lei.

 Cercetarile continua de Biroul de Investigatii Criminale, pentru stabilirea tuturor imprejurarilor comiterii faptei.

 

 

 

 

0 comentarii2674 vizualizări14 martie 2017
rss 2.0
rss 2.0