Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Joi 01 Iunie 2023 - 14587
Fata de patru persoane, banuite de savarsirea unor infractiuni economice, au fost dispuse masuri preventive.

In perioada 4-11 aprilie a.c., in cadrul cercetarilor intr-un dosar penal, politistii Serviciului de Investigare a Criminalitatii Economice, impreuna cu politisti din cadrul Serviciului de Investigatii Criminale, Biroului de Arme, Explozivi si Substante Periculoase, Serviciului de Ordine Publica, Politiei Oras Nasaud, Sectiei 6 Politie Rurala Nasaud, cu sprijinul Biroului de Analiza a Informatiilor Bistrita-Nasaud si al specialistilor din cadrul Garzii Forestiere Judetene Bistrita-Nasaud au efectuat 10 perchezitii domiciliare si au pus in aplicare 6 mandate de aducere.

 Perchezitiile au vizat mai multe persoane, banuite de savarsirea infractiunilor de evaziune fiscala, spalare de bani, folosirea cu rea credinta a bunului sau creditului societatii, fals in inscrisuri sub semnatura privata.

 Din cercetari a rezultat faptul ca, in perioada anilor 2014-2016, o persoana, avand calitatea de administrator al unei societati comerciale, din Nasaud, este banuita ca ar fi emis mai multe facturi fiscale, care nu au la baza operatiuni comerciale reale si care au fost inregistrate ca si cheltuieli in evidentele contabile, apartinand mai multor societati comerciale.

 Prejudiciul cauzat bugetului consolidat al statului este estimat la suma de 640.000 lei.

 In cauza, fata de patru persoane, politistii au dispus masura retinerii pentru 24 ore.

 Ulterior, fata trei persoane, Parchetul de pe langa Tribunalul Bistrita-Nasaud a dispus  masura preventiva a controlului judiciar pentru o perioada de 60 zile.

 O persoana a fost prezentata instantei de judecata cu propunere de arestare preventiva. Fata de persoana in cauza, instanta a dispus masura preventiva a controlului judiciar pentru o perioada de 60 zile.

0 comentarii2695 vizualizări12 aprilie 2017
rss 2.0
rss 2.0