Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Sambata 03 Iunie 2023 - 14587
URMARIT INTERNATIONAL, DEPISTAT DE POLITISTII BISTRITENI.

Un barbat, de 39 de ani,  pe numele caruia autoritatile austriece au emis un mandat european de arestare pentru comiterea mai multor infractiuni de trafic de stupefiante si substante psihotrope, a fost depistat de politistii din Bistrita - Nasaud, cu sprijinul Centrului de Cooperare Politieneasca Internationala al Politiei Romane. 

Ieri, 11 aprilie a.c., politistii Serviciului de Investigatii Criminale al Inspectoratului de Politie Judetean Bistrita - Nasaud au depistat un barbat, de 39 de ani, din Bistrita, care era urmarit international.

Pe numele celui in cauza, autoritatile judiciare din Austria au emis un mandat european de arestare, fiind cercetat sub aspectul comiterii mai multor infractiuni de trafic de stupefiante si substante psihotrope.

Pentru depistarea barbatului, politistii au beneficiat de date si informatii suplimentare, obtinute prin intermediul Biroului SIRENE din cadrul Centrului de Cooperare Politieneasca Internationala - Inspectoratul General al Politiei Romane.

Acesta a fost prezentat Parchetului de pe langa Curtea de Apel Cluj, care a dispus masura retinerii pentru 24 ore, urmand a fi prezentat Curtii de Apel Cluj, in vederea luarii masurilor legale.

 

.

 

Un barbat a fost retinut pentru savarsirea de infractiuni la regimul silvic.

 La data de 11 aprilie a.c., in cadrul cercetarilor intr-un dosar penal, privind savarsirea mai multor infractiuni de furt de arbori, politistii Sectiei 1 Politie Rurala Bistrita au stabilit faptul ca, in perioada 19 ianuarie 2016-16 februarie 2017, un barbat, de 30 ani, din Dumitrita, ar fi savarsit 16 acte materiale de furt, la regimul silvic.

 Barbatul este banuit ca ar fi sustras material lemnos din padurile de pe raza comunei Dumitrita, cauzand un prejudiciu de 4707,47 lei.

 Fata de barbat s-a luat masura retinerii pentru 24 ore. Acesta a fost prezentat Judecatoriei Bistrita cu propunere de arestare  preventiva.

 Fata de cel in cauza, instanta a dispus masura preventiva a arestului la domiciliu pentru o perioada de 30 zile.

 Cercetarile continua de Sectia 1 Politie Rurala Bistrita, in vederea stabilirii intregii activitati infractionale .

 

Un tanar s-a ales cu dosar penal pentru savarsirea de infractiuni la regimul rutier.

 La data de 11 aprilie a.c., politistii din cadrul Politiei orasului Singeorz-Bai au depistat in trafic un tanar, de 22 ani, din Singeorz-Bai, in timp ce conducea un moped neinmatriculat, pe o strada din localitate.

 In urma verificarilor efectuate, politistii au stabilit faptul ca tanarul nu detine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

 Cercetarile continua de Politia orasului Singeorz-Bai sub aspectul savarsirii infractiunilor de punere in circulatie sau conducere a unui vehicul neinmatriculat si conducerea unui vehicul fara permis de conducere.

.

Foto - arhiva Marius Chiuzan. 

0 comentarii2660 vizualizări13 aprilie 2017
rss 2.0
rss 2.0