Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Joi 01 Iunie 2023 - 14587
Barbat retinut pentru savarsirea infractiunii de talharie calificata.

La data de 24 aprilie a.c., politistii din cadrul Politiei orasului Nasaud au fost sesizati cu privire la faptul ca pe raza orasului, o femeie, de 49 ani, din localitate a fost agresata fizic de o persoana necunoscuta, care ulterior i-a sustras poseta, in care avea suma de 500 lei si documente personale. In cauza s-a intocmit dosar penal pentru savarsirea infractiunii de talharie calificata.

 In urma cercetarilor facute, la aceeasi data, politistii au identificat un barbat, de 38 ani, din Feldru, banuit de comiterea faptei.

 Fata de barbat s-a luat masura retinerii pentru 24 ore, urmand a fi prezentat instantei de judecata cu propunere de arestare preventiva

 

 

Dosar penal pentru un barbat, din Singeorz-Bai pentru savarsirea unei infractiuni la regimul rutier.

La data de 24 aprilie a.c., in cadrul unei actiuni la regimul rutier, politistii din cadrul Politiei orasului Singeorz-Bai au depistat in trafic, un barbat, de 44 ani, din Singeorz-Bai, in timp ce conducea un moped pe raza orasului, fara a detine permis de conducere.

 Cercetarile continua de Politia orasului Singeorz-Bai, sub aspectul savarsirii infractiunii de conducerea unui autovehicul fara a detine permis de conducere.

 

 

0 comentarii2688 vizualizări25 aprilie 2017
rss 2.0
rss 2.0