Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Joi 30 Mai 2024 - 14587
Un barbat, de 33 ani, urmarit general a fost depistat de politistii Sectiei 6 Politie Rurala Nasaud.

La data de 4 mai a.c., politistii Sectiei 6 Politie Rurala Nasaud au depistat pe raza localitatii Salva, un barbat, de 33 ani, din Recea Cristur, judetul Cluj, urmarit general in baza unui ordin emis de catre Inspectoratul de Politie Judetean Cluj.

 Impotriva barbatului a fost emis un mandat de executare a pedepsei inchisorii.

In cauza, urmeaza a fi efectuate demersurile necesare pentru a fi incarcerat in Penitenciarul Bistrita.

 

 

Politistii rutieri au organizat actiuni pe raza judetului de prevenire a evenimentelor rutiere. 15 conducatori auto au ramas fara permise de conducere.

 Politistii din cadrul Serviciului Rutier, Biroului Rutier Bistrita, Formatiunile rutiere Beclean, Nasaud si sectiile de politie rurala din judet intensifica  activitatile pe linie de prevenire a evenimentelor rutiere.

 Ieri, 4 mai a.c., actiunile politistilor au vizat in special neacordarea de prioritate atat pietonilor, cat si a vehiculelor.

 Cu aceasta ocazie, politistii au constatat si aplicat 255 de sanctiuni contraventionale, conform OUG 195/2002, in valoare totala de 56029 lei.

De asemenea, au fost retinute 15 permise de conducere pentru diverse abateri si au fost retrase 11 certificate de inmatriculare.

 

 

 

 

Trei barbati s-au ales cu dosare penale pentru savarsirea infractiunii de conducerea unui autovehicul sub influenta alcoolului.

 La data de 4 mai a.c., in cadrul unei actiuni la regimul rutier, politistii Sectiei 4 Politie Rurala Beclean au depistat in trafic un barbat, de 46 ani, din Nasaud, in timp ce conducea un autoturism pe DN 17 D, prin Chiuza, aflandu-se sub influenta bauturilor alcoolice.

 Barbatul a fost condus la spital, unde i-au fost prelevate doua mostre biologice de sange, in vederea stabilirii alcoolemiei.

 

***

La data de 5 mai a.c., pe raza orasului, politisti din cadrul Politiei orasului Beclean au oprit pentru control in trafic un autoturism, condus de un barbat, de 32 ani, din Beclean.

 Conducatorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind pozitiv. Acesta a fost condus la spital, unde i-au fost prelevate doua mostre biologice de sange, in vederea stabilirii alcoolemiei.

 

***

De asemenea, la aceeasi data, politisti din cadrul Politiei orasului Nasaud au identificat in trafic un barbat, de 40 ani, in timp ce conducea un autoturism pe DN 17 C, pe raza localitatii Liviu Rebreanu, fiind sub influenta bauturilor alcoolice.

 Acestuia i-au fost prelevate doua mostre biologice de sange, in vederea stabilirii alcoolemiei.

 In toate cele 3 cazuri s-au intocmit dosare penale pentru savarsirea infractiunii de conducerea unui autovehicul sub influenta alcoolului.

 

 

 

 

Politistii va recomanda sa conduceti preventiv si sa respectati regulile de circulatie pentru a ajunge in siguranta acasa!

 

0 comentarii2772 vizualizări05 mai 2017
rss 2.0
rss 2.0