Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Joi 30 Mai 2024 - 14587
Doi barbati, banuiti de comiterea unor furturi, identificati de politisti.

La data de 10 mai a.c., in cadrul cercetarilor intr-un dosar penal, privind savarsirea infractiunii de furt calificat, ramas initial cu autor necunoscut, politistii Sectiei 1 Politie Rurala Bistrita au identificat un tanar, de 23 ani, din Stupini.

 Tanarul este banuit ca in noaptea de 22/23 aprilie a.c., ar fi sustras suma de 600 lei dintr-o locuinta de pe raza localitatii Stupini.

Prejudiciul cauzat a fost recuperat in totalitate.

Cercetarile continua sub aspectul savarsirii infractiunii de furt calificat.

 

***

 

De asemenea, la aceeasi data, politistii Biroului de Investigatii Criminale au identificat un barbat, de 30 ani, din Sarata, banuit ca la data de 3 aprilie a.c. ar fi savarsit infractiunea de furt calificat.

Cauza penala, privind acest furt a fost inregistrata initial cu autor necunoscut.

Cercetarile continua de Biroul de Investigatii Criminale.

Dosare penale pentru infractiuni la regimul rutier.

La data de 10 mai a.c., in cadrul unei actiuni la regimul rutier, politistii Sectiei 1 Politie Rurala Bistrita au depistat in trafic doi barbati, de 29 ani, respectiv 35 ani, ambii din Orheiu Bistritei, in timp ce conduceau un moped neinmatriculat, pe raza localitatii.

In urma verificarilor efectuate, s-a stabilit ca cei doi nu detin permis de conducere.

 In cauza s-au intocmit dosare penale sub aspectul savarsirii infractiunilor de conducerea unui autovehicul neinmatriculat si conducerea unui autovehicul fara a detine permis de conducere.

 

0 comentarii2744 vizualizări11 mai 2017
rss 2.0
rss 2.0